Webcam Redragon Fobos, 720p 30fps, USB


  4.71  |  505 recenzii

   Detalii

Descriere

Webcam Redragon Fobos, 720p 30fps, USB

 

 

 

Rezolutie HD 720P - Obiectiv optic avansat cu focalizare fixa si functie de corectie a luminii, camera web va obtine imaginea cu focalizare fixa, fie in medii luminoase / intunecate. Veti arata intotdeauna minunat si natural pe camera in orice conditie de iluminare.

 

 

Doua microfoane MEMS - audio HD este, de asemenea, furnizat de microfonul MEMS dublu incorporat, microfonul stereo anti-bruiaj asigura o comunicare clara si stabila. Sunetul dvs. va fi clar captat si livrat la fel ca o conversatie fata in fata.

Flexibilitate de 360 de grade - Gasiti unghiul sau locul perfect pentru a avea un apel video, conferinta sau prezentare cu altii, rotatia orizontala de 360 de grade cu rotatia verticala de 90 de grade va ofera cea mai buna posibilitate de a va arata avantajul.

Usor de montat - Cu un clip-on rotativ, puteti configura ferm camera web USB pe orice dispozitiv precum laptop, monitor etc. Acesta poate fi, de asemenea, asezat in siguranta pe o masa pentru alte nevoi de inregistrare video, cum ar fi mainile + afisarea jocului streaming si asa mai departe.

Plug & Play - Echipat cu o mufa USB 2.0 pentru o compatibilitate mai larga. Poate fi utilizat fara probleme pe majoritatea sistemelor de operare si este compatibil cu o gama larga de software video (Skype, Obs, Discord, MSN, Twitch, Youtube ...)