Tastatura mecanica gaming Logitech G Pro, Iluminare RGB, GX blue switch, Negru


  4.04  |  144 recenzii

   Detalii

Descriere

Tastatura mecanica gaming Logitech G Pro, Iluminare RGB, GX blue switch, Negru
 
 
Proiectata pentru profesionisti
Tastatura de joc PRO dovedita pentru turneu - acum cu comutatoare mecanice GX Clicky avansate.
 
 
Profesionistii au intrebat, noi am ascultat. Cu un design compact si switch-uri click-grade pro, PRO X este testata si asigurata pentru turnamente,
proiectata pentru a castiga.
 
Comutari Clicky GX
Comutatoarele mecanice Advanced GX Clicky sunt proiectate pentru performanta, capacitate de reactie si durabilitate, cu un impuls de feedback sonor si tactil.
 
COMPACT + ULTRA-PORTABIL
Un design fara cheie si un cablu detasabil inseamna mai mult loc pentru mousing si calatorii mai usoare la turneele din intreaga lume.
 
LIGHTSYNC RGB
Evidentiati tastele importante sau pur si simplu aratati mandria echipei. Personalizati iluminarea si animatiile cu software-ul G HUB si economisiti proiectele de iluminare statica in memoria de bord pentru sistemele de turnee.
 
Cablu detasabil
Cablurile Micro USB detasabile au un design in trei tipuri pentru o conexiune usoara, sigura si transport sigur in geanta ta de calatorie.
 
3 Unghiuri + picioare de cauciuc
Cand jocurile devin intense, picioarele de cauciuc ajuta la mentinerea tastaturii la locul lor. Reglarea in trei pasi va permite sa personalizati unghiul tastaturii in pozitia pe care o gasiti confortabila.
 
 
12 Taste-F MACRO PROGRAMABILE
Programeaza actiuni complexe, cronometrate sau comenzi catre F1-F12 cu Logitech G HUB.