Tastatura gaming ROCCAT Vulcan 120 AIMO


  4.33  |  351 recenzii

   Detalii

Descriere

Tastatura gaming ROCCAT Vulcan 120 AIMO
 
Noi tehnologii
Modelul de top al seriei Vulcan, 120 AIMO reprezinta cea mai buna tastatura de gaming construita de ROCCAT pana in prezent. Contacte mecanice ROCCAT Titan proiectate de la zero ce se adreseaza gamerilor care doresc o apasare de tasta rapida si precisa, dar in acelasi timp tactila si silentioasa. Pe langa cursa de 3.6 mm cu punct de actionare la 1.8 mm, tastele cu carcasa structurala pentru a reduce vibratiile in timp ce sunt apasate. 
 
Construit sa reziste
O placa frontala din aluminiu anodizat asigura integritatea structurala a tastaturii si durabilitatea in timp. Suportul detasabil de sprijin pentru maini imbunatateste ergonomia, facandu-l potrivit pentru perioade lungi de timp de joc. Capacele tastelor sunt special concepute pentru o intretinere usoara. Acestea se potrivesc cu distanta si suprafara capacelor tradidionale, dar au o inaltime mica pentru a face curatarea usoara.
 
Iluminare AIMO
Sistem inteligent de iluminare AIMO cu LED RGB pentru fiecare tasta. Acesta ofera o experienta vizuala next-gen reactionand intuitiv, fluid si organic in functie de utilizare si de celelalte periferice AIMO conectate.