Tastatura gaming mecanica SteelSeries Apex 7, iluminare RGB, display OLED, switch red


  4.29  |  218 recenzii

   Detalii

Descriere

Tastatura SteelSeries Apex 7 (red switch)
 
Display OLED inteligent
Un centru de comanda integrat afiseaza informatii utile pentru reglarea setarilor, schimbarea profilurilor si vizualizarea actualizarilor in timp real. Evitati sa eliminati din ceea ce faceti si, in schimb, lasati tastatura sa va arate detaliile importante.
 
 
Sistem mecanic durabil
Garantat pentru 50 de milioane de apasari de taste folosind orice tip de comutator ultra-rapid doriti: rosu, albastru sau maro.
 
 
Aliaj de aluminiu
Cadrul mecanic din seria 5000 este fabricat pentru o durata de viata durabila si robusta, facandu-l perfect pentru orice setup de calitate.
 
 
Suport magnetic premium pentru incheieturile mainilor
Accesoriul perfect pentru tastatura, cu solutie simpla, magnetica pentru atasare usoara, suport complet pentru palme si finisaj tactil durabil, astfel incat sa va simtiti confortabil atunci cand tastati sau va jucati.
 
 
Butoane multimedia dedicate
Un buton special si butoanele media va ofera posibilitatea de a ajusta volumul si diverse setari foarte usor: schimbati luminozitatea, derulati inapoi, sariti, intrerupeti, toate la atingerea unui buton.
 
 
Port USB
Nu mai e nevoie sa accesati porturile din spatele PC-ului pentru a conecta dispozitivele USB. Introduceti direct in tastatura unitatea flash, transmitatorul mouse-ului, castile, smartphone-ul sau orice alt device USB.
 
 
3 trasee pentru cablu
Preveniti intinderea cablului sau tragerea acestuia. Cadrul are canal incorporate care va permit sa alegeti unul dintre cele 3 locuri posibile pentru iesirea cablului, mentinandu-va astfel biroul ordonat.
 
 
Iluminare RGB dinamica per tasta
Milioane de optiuni de culoare si efecte de tastare, te fac desgner-ul setup-ului.