Tastatura gaming mecanica Razer Huntsman Tournament Edition, iluminare Chroma RGB, switch optic liniar, Layout Intl. US, Negru


  4.46  |  483 recenzii

   Detalii

Descriere

Tastatura mecanica gaming Razer Huntsman Tournament Edition, switch liniar-optic, Negru
 
 
Viteza absoluta

Cand o milisecunda poate insemna diferenta dintre victorie si infrangere, viteza absoluta a Razer Huntsman Tournament Edition este cea care separa campionii de toti ceilalti. Proiectata si testata de sportivii Team Razer, aceasta tastatura de gaming este inarmata cu cele mai rapide switch-uri Razer pe care le-am proiectat vreodata, pentru a iti oferi avantajul de a prospera acolo unde competitia este cea mai apriga.
 
 
RAZER ™ COMUTATOR OPTIC LINEAR

Cu actionare optica de 1,0 mm care se inregistreaza la viteza luminii, nu va asteptati decat la un raspuns instantaneu de la fiecare apasare a tastei, in timpul jocurilor, al carui gameplay este acum exploatat la un nivel "chirurgical"

Testate pentru a avea o durabilitate de pana la 100 de milioane de tastari, comutatoarele optice lineare Razer ™ sunt de asemenea bine echipate pentru a suporta rigorile antrenamentului si jocului competitiv.
 
 
DOUBLESHOT PBT KEYCAPS

Mai greu si mai durabil decat ABS sau PVC, PBT este un material termoplastic care ofera tastelor simtul si calitatea premium - un finisaj dur, texturat, care rezista bine impotriva utilizarii intense.

Realizate cu modelare dubla pentru a va asigura ca etichetele nu se vor mai uzura, acestea afiseaza cel mai subtire font proiectat vreodata pe o tastatura PBT pentru a oferi o estetica curata, minimalista.
 
 
Forma compacta

Designul fara cheie permite o pozitionare mai usoara pentru a configura corect, si este usor de transportat in timpul calatoriilor.
 
CABLU USB TIP C DETASABIL

Desfaceti, conectati si jucati cu cea mai mare usurinta, pe masura ce treceti de la turneu la turneu. Un zavor sigur asigura conectarea cablului pe tot parcursul jocului.
 
Rand inferior standard

Razer Huntsman Tournament Edition are, de asemenea, un rand de jos standard, care permite o personalizare mai mare la modificarea tastelor.