Tableta grafica XP-Pen Star G640S, Stylus fara baterie, 8192 niveluri de presiune, Compatibil cu Android, Windows si Mac OS, 6 x 3,75 inchi, Negru


  4.98  |  720 recenzii

   Detalii

Descriere

Tableta grafica XP-Pen Star G640S accepta conexiunile cu dispozitivele Android 6.0 si versiuni ulterioare. Aceasta vine cu un adaptor OTG. 
Tableta are 8192 niveluri de presiune a creionului si o suprafata de lucru de de 6 x 3,75 inch, asadar precizia este marita considerabil si linile vor fi mult mai fine.
Tableta dispune de 6 taste rotunde ce se pot personaliza. Amplasate chiar la indemana dumneavoastra pentru un acces rapid si pentru a optimiza si personaliza mediul de lucru.
Tableta are o grosime de doar 9 mm si este foarte usor de transportat. 
Stylus-ul P05 nu are baterie si este inlocuitorul perfect pentru mouse-ul traditional. Acesta nu necesita incarcare. Tableta este conceputa atat pentru utilizatorii dreptaci, cat si pentru cei stangaci. De asemenea, vine cu 20 de capete interschimbabile pentru stylus.
Tableta grafica StarG640S este compatibila cu sistemele de operare Windows 10/8/7 si Mac 10.10 (si mai sus) si este cu majoritatea programelor software creative. 
Compatibilitatea incrucisata este actualizata periodic.