Tableta grafica profesionala 11x6.8" compatibila Windows, MacOS si Android, 10+16 taste programabile, Touch Bar, 266 PPS, 8192 niveluri presiune, PW100 Pen fara baterie, TILT ±60°, include 8 varfuri rezerva


  4.38  |  784 recenzii

   Detalii

Descriere

Tableta grafica profesionala Huion INSPIROY H1161 - 11 x 6.875" compatibila Windows, MacOS si Android, 10+16 taste programabile, Touch Bar, 266 PPS, 8192 niveluri presiune, PW100 Pen fara baterie, TILT ±60°, include 8 varfuri rezerva
 
                     Huion INSPIROY H1161

Aceasta tableta grafica compacta poate fi utilizata si de catre elevi pentru orele de curs online, pentru a scrie, a desena dar si de graficieni, incepatori sau avansati sau pur si simplu pentru semnatura digitala pe documente, poate fi conectata atat la un laptop sau PC  cu sistem de operare minim  Windows 7  sau minim MacOS 10.11 , dar si la smartphone cu sistem de operare minim Android 6.

Predare si lucru Online

1. Predare online

  • Satisface toate nevoile dvs. pentru fiecare cerinta. O puteti folosi cu unele programe de predare online cum ar fi PowerPoint, Word, OneNote, PDF... pentru indrumare online, desen, scriere si calcul.

2. Lucru Online

  • Lucrati mai eficient cu tableta Huion HS610. O puteti folosi pentru conferinte online, conferinte web, webinarii dar si pentru screen sharing.

Descarcarea si instalarea driverului

  • Descarcarea driverului: Driverul va fi actualizat regulat, asa ca va rugam sa accesati site-ul oficial Huion pentru a descarca cel mai nou driver si a-l instala pe computer.
  • Instalarea driverului: Asigurati-va ca nu exista niciun alt driver Huion pe computer si inchideti toate programele de desenare inainte de instalare. Va rugam sa rulati ca administrator atunci cand instalati driverul.

De ce sa alegi Huion INSPIROY H1161?

1) Un touch band extrem de inovativ pentru a va face munca mai usoara.

2) Eficienta mai mare adusa de 16 + 10 taste programabile.

3) Dezlantuie-ti creativitatea cu tehnologia EMR fara baterii.

4) Compatibilitate mare cu Windows/ macOS/ Android.

5) 8192 niveluri de sensibilitate la presiune

6) 266PPS report rate

7) ±60° tilt support

8) USB-C interfata

Specificatii tehnice:

Culoare: Negru;

Dimensiune: 372.5 × 221.4mm × 8mm;

Spatiu de lucru: 279.4 x 174.6 mm;

Greutate: 570g;

Interfata: USB-C;

Tehnologie Stilou: Rezonanta electromagnetica fara baterii

Sensibilitate la presiune: 8192Levels

Pen Resolutie: 5080 LPI

Tilt Support: ±60°

Inaltimea senzorului: 10mm

Rata de raporte: 266PPS

Acuratete: ±0.3mm

Taste programabile: 10 taste programabile Press Keys si 16 taste programabile Soft Keys

Compatibilitate: Windows 7 sau o versiune ulterioara; macOS 10.12 sau o versiune ulterioara; Android 6.0 sau o versiune ulterioara.

 

Huion INSPIROY H1161

Munceste asa cum preferi de acasa sau o poti lua cu tine oriunde

Functioneaza si cu telefoanele mobile smartphone: Compatibil cu Android 6.0 sau o versiune ulterioara, poate fi conectat la telefoanele Android sau alte dispozitive Android printr-un adaptor OTG. Cand computerul nu este disponibil, o puteti lua oriunde pentru a va inregistra fiecare inspiratie. Imbunatateste cu siguranta mobilitatea si confortul in munca.

Optimizeaza-ti experienta de utilizator.

Stiloul digital PW100 dezvoltat cu EMR fara baterii si fara incarcare, asigurand o mai mare flexibilitate si permitandu-va sa va concentrati mai mult asupra creatiei.

Cu 8192 sensibilitate crescuta la presiune, H1161 este extrem de precisa in desen.

Rezolutia stiloului 5080LPI va permite sa va exprimati liber si sa va concentrati mai mult pe detalii.

Rata de raportare 266PPS va asigura practic un desen fara linii cu intarziere sau discontinue, indiferent cat de repede trageti aceste linii. Exprimati-va liber cu miscari rapide si modificari delicate ale detaliilor

Lucrati cu o eficienta sporita prin intermediul a 10 + 16 taste rapide programabile, care pot fi setate de utilizator dupa fiecare dorinta.

TILT natural ± 60 °, care asigura aceeasi precizie in timpul inclinarii stiloului cu cea naturala de scriere sau desenat.

Nota:

1. Cursorul va dispărea la desenarea cu Samsung S / A / J.

2. Nu toate dispozitivele Android pot suporta tablete grafice HUION.

Huion INSPIROY H1161

  Huion INSPIROY H1161

Huion INSPIROY H1161

 
                   Zona de lucru mare
 
 Conceputa pentru persoana profesionista, zona activa a tabletei H1161 este de 279,4 mm x 174,6 mm permite   mai multe miscari naturale, precise ale stiloului. Zona de lucru a telefonului mobil este de 174.6x109.1 mm. Grosimea de numai 8 mm va permite sa luati tableta grafica oriunde. Cu H1161, puteti crea in aer liber si   va puteti elibera inspiratia pe telefonul dvs. Android. Perfect pentru calatorii!
 
 
    10 + 16 comenzi rapide si 1 bara tactila
 
 Tableta grafica H1161 are un numar de 10 taste expres, in timp ce o bara tactila personalizata este creata pentru   a facilita utilizarea acestora. Cresteti eficienta de lucru si economisiti-va timpul. Bara tactila din H1161   simplifica fluxul de lucru si ofera o experienta mai dinamica a tabletei cu stiloul. Functia Touch Bar este in mod   implicit pentru marire sau micsorare, dar poate fi programabila pentru orice utilizati frecvent.
                   ± 60 ° Tilt 

 Imitati inclinarea stiloului in intervalul ± 60 grade pe software-ul de   desen care accepta functia de inclinare, cum ar fi Photoshop, fara a   compromite exactitatea si astfel optimizati in continuare experienta   utilizatorului ca si cum ar fi desenat pe o hartie reala.
 Aceasta functie va poate oferi o experienta de   scriere si desen mai   naturala.

Huion INSPIROY H1161

Noul stilou fara baterie PW100
1. Rezonanta electromagnetica fara baterii - Tehnologia fara baterii care nu necesita nici o incarcare este convenabila si in acelasi timp iti aduce o experienta de desen naturala.
2. 8192 Niveluri de sensibilitate - cipul dezvoltat cu algoritmul original permite redarea liniilor desenate in diferite forme cu diferite presiuni aplicate si prin urmare asigura o experienta de desen reala.
3. Rezolutia stiloului 5080LPI - Cu cat rezolutia stiloului este mai mare, cu atat liniile si culorile vor fi mai delicate, rafinate si precise.
4. Rata de raport 266PPS - Rata de raport care este actualizata pentru a fi lider in industrie permite ca orice miscare de stilou sa fie capturata in mod sensibil, fara a ramane in urma.
5. Inaltimea senzoriala de 10 mm - Orice miscare a stiloului la o inaltime de 10 mm peste tableta poate fi capturata cu exactitate.
6. Doua taste Express personalizate - Faceti fata operationilor cu 2 taste expres personalizabile. In mod implicit, tasta superioara serveste drept clic dreapta, echivalent mouse. Tasta inferioara serveste in mod implicit ca guma de sters. PW100 care cantareste doar 13g aduce utilizatorilor o prindere confortabila, fara a compromite flexibilitatea.
7. Suportul pentru stilou PH03 este proiectat cu o structura triunghiulara care asigura o atasare stabila la suprafata contorului permitand plasarea stiloului atat orizontal cat si vertical. Suportul de stilou integrat contine 8 capete de rezerva si un gadget in partea de jos pentru inlocuirea cu usurinta a varfului.

 

Huion INSPIROY H1161

Huion INSPIROY H1161

Huion INSPIROY H1161

      Potrivit pentru utilizatorii dreptaci si stangaci

Tableta grafica H1161 este potrivita pentru ambele maini. Pentru a nu exista restrictii, H1161 a fost proiectata atat pentru utilizatorii care folosesc mana stanga cat si pentru cei care folosesc mana dreapta.
 
                   
 
 
                Conexiune convenabila

    Interfata Type-C asigura o conexiune usoara si   rapida, ceea ce va optimiza si mai mult experienta utilizatorului. Inspiroy H1161 accepta rotatii de 0 °,   90 °,              180°   si 270 ° pentru a crea cele mai bune lucrari. Interfata USB-C este reversibila si astfel puteti introduce conectorul in ambele moduri. Viteza de transmisie a          datelor   si eficienta de alimentare a USB-C sunt mai bune decat cele ale Micro USB.
 
 
            Continutul pachetului

     1 × Tableta cu stilou H1161
     1 × Pen-ul fara baterie PW100
     1 × Cablu USB-C
     1 × Suport stilou PH03
     8 × Nib-uri de stilou si
     1 × Clip Nib
     2 × Adaptor USB OTG
     1 × Ghid de pornire rapida