Suport gaming CANYON CND-GWH200B, 3 in 1, 2 x USB hub, cablu 1.5m, Negru


  4.71  |  814 recenzii

   Detalii

Descriere

Suport gaming CANYON CND-GWH200B, 3 in 1, 2 x USB hub, cablu 1.5m, Negru 

 

 

2 PORTURI USB-A

Acest model bungee este echipat cu un hub USB dual-port pentru a face gadgetul cat mai functional si util posibil. Veti putea conecta doua dispozitive prin hub-ul incorporat, ceea ce face din gadget un asistent excelent nu numai in timpul jocului, ci si pentru munca.

  

CONTROL COMPLET PENTRU MOUSE

Bungee-ul este conceput pentru a proteja cablul mouse-ului de joc de rasucire si obiectele de pe masa de amenintarea de a fi rasturnat pe podea datorita miscarii sale haotice. Eliminarea factorului de greutate a cordonului face mouse-ul mai rapid si mai agil. Mai mult control in joc inseamna mai multe victorii!

  

BAZA STABILA PONDERATA

O baza solida cu un centru ponderat si picioarele antiderapante ofera stabilitate maxima, chiar si in timpul miscarilor bruste ale mouse-ului. Datorita acestui fapt, va puteti concentra in totalitate asupra jocului, manevrand mouse-ul urmand sarcinile jocului, si nu particularitatile organizatiei desktop.

  

7 MODURI DE CULOARE RGB

Iluminarea cu LED ofera iluminare estetica si atmosferica pentru spatiul de joc in timpul sesiunilor tarzii de joc. Puteti alege una dintre cele sapte nuante de iluminare care sa se potriveasca dispozitiei sau specificului jocului pentru a va cufunda in joc si a va relaxa.

  

OPTIMIZAREA SPATULUI DE LUCRU

Dezordinea de masa este adesea distractiva si enervanta. Acest model este conceput pentru a va ajuta sa va organizati spatiul de joc pentru a va face jocul si stocarea castilor de joc cat mai convenabile. Cu acest gadget elegant, chiar si o masa mica va arata complet diferit.