SSD Extern Seagate BarraCuda Fast 500GB, USB 3.1 Gen2 Type-C, Black


  4.36  |  900 recenzii

   Detalii

Descriere

SSD Extern Seagate BarraCuda Fast 500GB, USB 3.1 Gen2 Type-C, Black

 


 

 

La viteza maxima

Incarca jocurile mai rapid, transfera fisiere fara probleme si reda video-urile direct pe computer fara a ramane in urma cu BaraCuda Fast SSD, un SSD extern USB-C, care asigura viteza crescuta, de pana la 540 MB/s si functionalitate.

   

Fa upgrade experientei de joc

Cu viteza accelerata de pana la 540 MB/s a SSD-ului, te vei bucura de instalare si booting mai rapide, iar cu o capacitate portabila de pana la 2 TB poti stoca mai mult de 50 de jocuri si le poti lua cu tine oriunde.

   

Un SSD portabil pentru viteza si spatiu sporite

Pregatit cu viteze maxime secventiale de citire/scriere de pana la 540 MB/s, BarraCuda Fast SSD face usoare browsing-ul, editarea si transferul de fotografii la rezolutie inalta si te ajuta sa redai clipurile video direct pe laptop.

In plus, cu o capacitate de pana la 2 TB, cu acest SSD portabil te asiguri ca ai suficient spatiu pentru o colectie completa de fotografii, filme, muzica, proiecte de lucru si multe altele.

   

Un SSD extern. O lucrare de arta

BarraCuda Fast SSD emite o raza de lumina verde LED prin spatiul de lucru sau de jocuri, in timp ce factorul de forma rezistent la soc face fata cu brio deplasarilor de zi cu zi. In plus, este alimentat prin conexiunea la laptop, ceea ce inseamna ca nu este necesara o alimentare externa. "