SSD extern Samsung X5 Thunderbolt 3, 500 GB


  4.99  |  70 recenzii

   Detalii

Descriere

SSD extern Samsung X5 Thunderbolt 3, 500 GB
 
Exercita puterea oferita de Thunderbolt 3
Interfata Thunderbolt 3 si NVMe
X5 este aici pentru a-ti stinge setea pentru tehnologia avansata. Thunderbolt 3 ofera cea mai rapida banda de internet cu pana la 40 GB/s ce aduce viteza luminii si performanta. Echipat cu viteza uimitoare a interfetei NVMe, X5 ajuta la manipularea datelor cu continut mare la o viteza mai rapida.
 
Nu mai incetini niciodata
Viteza transfer de date
Petrece mai mult timp fiind creativ. X5 citeste/scrie viteze de 2.800/2.300 MB/s* de 5,2x/4,5x mai rapid decat un SSD portabil cu interfata SATA si de 25,5x/20,9x mai rapid decat un HDD** extern. X5 iti permite sa transferi un video 4K UHD de 20 GB din calculatorul tau in X5 in doar 12 secunde.
 
Eclipseaza-le pe toate
Design revolutionar
Esti special si asa este si X5. Inspirat de o super masina, dinamica si forma hidrodinamica evidentiaza viteza si o calitate superioara premium ce straluceste. Spatele practice si mat previne alunecarea atunci cand tineti dispozitivul. Bucurati-va de portabilitate maxima si design-ul optimizat echipat cu tehnologie ultramoderna.
 
Construit pentru a fi grozav si durabil
Tehnologie pentru gestionarea termica
Fara griji privind caldura. Tehnologia DTG a X5 (Dynamic Thermal Guard) ajuta la mentinerea performantei si temperaturii optime, iar un disipator termic mentine temperatura de suprafata sub 45°C. Structura sa nu contine parti care se misca si este consolidat cu un aliaj de magneziu care rezista si la o cadere de 2 m.
 
Protejeaza-ti datele
Protectie pentru parola optionala prin intermediul Criptarii AES 256-bit
Securizati informatiile private si proprietatea intelectuala. Protectia pentru parola optionala se bazeaza pe criptare AES 256-bit ce protejeaza datele dvs.