Set taste ROG Gaming Keycap, taste iluminate pe lateral, capace metalice ROG rosii, compatibile Cherry MX, cu instrument de extragere a tastelor, Negru/Rosu


  4.57  |  940 recenzii

   Detalii

Descriere

Set taste ROG Gaming Keycap, taste iluminate pe lateral, capace metalice ROG rosii, compatibile Cherry MX, cu instrument de extragere a tastelor, Negru/Rosu 

 

 

  • Localizati instantaneu tastele esentiale in jocurile FPS & MOBA cu suprafata texturata si durabila, care ofera control si aderenta imbunatatita
  • Tastele stilate cu iluminare laterala ofera o combinatie care completeaza logo-ui ROG
  • O suprafata metalica formeaza logo-ul rosu ROG si confera o nota exclusivista
  • Compatibile cu tastaturile mecanice Cherry MX
  • Include un instrument de extragere a capacului de tasta pentru un upgrade facil

 

Simte diferenta.Vezi impactul.

Imbunatatiti performanta tastaturii mecanice de gaming cu setul ROG Gaming Keycap. Sapte taste texturate va vor permite sa identificati cu usurinta comenzile esentiale in jocurile FPS si MOBA, iar o tasta metalica rosie, ROG 3D, confera o nota exclusivista. Capacele sunt compatibile cu comutatoarele Cherry MX, iar setul include un instrument de extragere pentru instalarea usoara.

 

Joaca cu Control

O suprafata texturata mai aspra va ajuta sa distingeti instantaneu tastele FPS si MOBA fara sa va opriti din actiune. Suprafata durabila adauga o aderenta suplimentara pentru a spori controlul, in timp ce design-ul este ajustat cu finete pentru a oferi aceeasi forta de tastare consistenta ca si tastele PBT normale.

 

Joaca cu Stil

Turnate in rosul ROG si finisate in partea superioara cu un logo ROG 3D, capacele din aliaj metalic sunt parte din spectacol.

Capacele texturate, iluminate pe lateral, lasa lumina RGB sa straluceasca prin sabloanele cu tematica cyber. Iar atunci cand sunt pozitionate impreuna, acestea dezvaluie logo-ul ROG inscriptionat pe cele sapte taste.

 

Joaca cu Usurinta

Setul ROG Gaming Keycap este compatibil cu comutatoarele Cherry MX, deci este pregatit pentru o gama larga de tastaturi mecanice de gaming. Am inclus chiar si un instrument pentru extragerea capacelor, astfel ca upgrade-ul tastaturii este simplu.