Mouse gaming Endgame Gear XM1 RGB, ultrausor, 16000CPI, iluminare RGB, Negru


  4.15  |  540 recenzii

   Detalii

Descriere

 

Mouse gaming Endgame Gear XM1 RGB, ultrausor, 16000CPI, iluminare RGB, Negru

  
  

Straluceste ca niciodata

Datorita celor 14 LED-uri RGB, roata mouse-ului, sigla si inelul RGB din partea de jos a mouse-ului pot fi iluminate cu pana la 16,7 milioane de culori. Sunt disponibile in total cinci moduri de iluminare cu efecte diferite si patru niveluri de luminozitate. Software-ul bine gandit al XM1 RGB a fost implementat pentru a economisi resurse si nu va afecta performanta sistemului, asigurand astfel o experienta de joc optima. Software-ul permite, de asemenea, sa fie realocate butoane suplimentare, pot fi create pana la patru profiluri CPI, iar iluminarea XM1 RGB poate fi configurata acolo.

  

Tehnologie analogica brevetata si comutatoare Kalih GM 4.0

Cu o tehnologie analogica patentata si un microcontroler MCM ARM Cortex-M0 incorporat, latenta interna de procesare a semnalului XM1 RGB ramane sub o milisecunda. In combinatie cu comutatoarele Kailh GM 4.0, acest lucru asigura o viteza de clic fara precedent. Comutatoarele mecanice si preselectate ale celor doua butoane principale sunt un produs exclusiv personalizat, conceput pentru sarcini extreme si pana la 60 de milioane de clicuri. Acest lucru are ca rezultat viteza de neegalat, durabilitate sporita si feedback perfect la fiecare clic.

  

Senzor flagship

Victoria este garantata datorita senzorului optic Pixart PMW3389. Precizia sa exceptionala, sensibilitatile CPI prestabilite ale sensului scazut, mediu si inalt si distanta de ridicare reglabila fac din acest senzor flagship-ul pentru gaming.

  

Precizie si viteza maxima

Greutatea redusa de doar 81.93 grame permite mouse-ului sa alunece. Alunecarile cu frecare redusa previn oboseala si ajuta la mentinerea permanenta a preciziei ridicate a indicatorului. Acest lucru asigura precizie si viteza maxima la fiecare miscare.