Memorie OTG Goodram ODD3, 64GB, USB 3.0, Albastru


  4.52  |  823 recenzii

   Detalii

Descriere

Memorie OTG Goodram ODD3, 64GB, USB 3.0, Albastru

 

 

ODD3 USB 3.0

ODD3 USB 3.0 va permite sa utilizati o unitate USB cu diferite dispozitive desktop si mobile. Echipat cu doi conectori USB - tip A si tip-C ™, ODD3 va permite sa transferati date intre PC-uri si laptopuri cu un port USB clasic de tip A si cele mai recente ultrabookuri, telefoane si tablete, echipate cu un port USB versatil de tip C. Este o solutie ideala in cazul in care nu va stocati datele in cloud, dar doriti sa le accesati pe fiecare dispozitiv.

Conector USB de generatie urmatoare

Datorita combinatiei dintre conectorii traditionali USB de tip A si USB de tip C, puteti transfera cu usurinta date intre dispozitive echipate atat cu traditional, cat si cu noul standard de conector. Datorita popularitatii crescande a conectorului USB de tip C, USB ODD3 va deveni din ce in ce mai practic in fiecare zi.

Mic si mare in acelasi timp

In functie de capacitatea selectata, ODD3 poate stoca pana la 64 GB de fisiere, ceea ce echivaleaza cu 16 000 de fotografii, 16 ore de videoclipuri de inalta calitate si aproape un numar nelimitat de documente. Toate acestea intr-un factor de forma incredibil de mic.