Logitech screen share


  4.37  |  643 recenzii

   Detalii

Descriere

Logitech screen share


 
Comunicare simpla
Logitech Screen Share permite partajarea rapida si usoara a continutului in orice camera de conferinte. Pur si simplu conectati un laptop sau tableta prin intermediul HDMI pentru a incepe distribuirea: nu este nevoie sa instalati aplicatii software, sa introduceti coduri sau sa va conectati la internet.


 
Distribuire rapida
Doar conectati, nu este necesar sa mai verificati coduri, ID-uri, surse de intrare sau telecomenzi. Este simplu de folosit, conectati si prezentati.

Participati la orice conferinta
Nu lasati colegii aflati la distanta sa piarda conferinta. Logitech Screen Share functioneaza cu Zoom, Skype pentru Business, WebEx, BlueJeans si alte servicii de intalniri care accepta partajarea de continut.


 
Compact si puternic
Impachetat cu tehnologia de codare video si surprinzator de compact, dispozitivul de partajare se conecteaza la calculatorul camerei de conferinta prin USB si ofera o intrare HDMI pentru partajarea instantanee a continutului.

Proiectie in camera
Nu mai aglomerati laptopul. Conectati-va la Logitech Screen Share pentru a va proiecta prezentarile, foile de calcul, documentele si videoclipurile.

Mobile-friendly
Pentru dispozitivele fara port HDMI incorporat, conectati un adaptor adecvat. Acest lucru va permite sa va partajati de pe orice dispozitiv cu iesire video, inclusiv smartphone-uri, trablete, ultrabook-uri, camere digitale si playere media.

HD video si audio
Distribuiti o previzualizare a celui mai recent proiect video. Obtineti feedback cu privire la munca in desfasurare. Afisati portofoliul dumneavoastra din YouTube si Vimeo. Cu suport pentru HD video si audio prin HDMI, Logitech Screen Share va permite sa prezentati videoclipurile asa cum ar fi trebuit sa fie vazute si auzite.

Claritate
Intreruperile si intarzierile frustreaza participantii si perturba intalnirile. Cu ajutorul conexiunii HDMI cu latenta extrem de redusa si a procesarii video, Logitech Screen Share ofera o experienta clara si receptiva in fiecare intalnire. Aceasta inseamna navigatie naturala, tastare instantanee, derulare fluenta si videoclipuri HD 1080p cu o viteza de pana la 30 de cadre pe secunda.

Oameni si continut
Aplicatia de distribuire a ecranului ruleaza pe calculatorul camerei pentru a permite partajarea usoara a intalnirilor online. In acelasi timp, videoclipurile si sunetul raman active, astfel incat participantii pot partaja continut - chiar si videoclipuri cu sunet - si pot fi vazuti si auziti in acelasi timp.

Completeaza camera de conferinte
Adaugati partajarea continutului prin cablu in camerele dotate cu sisteme Zoom Room si calculatoare PC sau Mac.