Kit wireless tastatura si mouse,Vaxiuja,forma de ruj,Roz


  4.88  |  273 recenzii

   Detalii

Descriere

Stilul de masina de scris retro === Aceste dragute taste rotunde sunt inspirate de masini de scris vechi, aceste masini de scris va pot aduce placere vizuala si senzatie de tastare retro si va pot aduce o experienta minunata de tastare.
Design tastatura muta si mecanica === Tastatura fara fir adopta designul tastelor mecanice, care nu numai ca va poate oferi o experienta excelenta de tastare, ci va poate oferi si servicii silentioase fara a introduce alte sunete, care este foarte potrivit pentru ocazii publice.
104 taste === Setul de tastatura adopta designul circular cu 104 taste mixte circulare, care va poate aduce taste compozite multimedia si tastaturi numerice mici pentru a va oferi servicii profesionale.
Capacul cheii detasabile === Designul capacului detasabil este convenabil pentru utilizatori sa indeparteze praful de pe intreaga tastatura wireless, in special praful de pe tastatura.
Conexiune wireless de 2,4 GHz === Aceasta combinatie de tastatura si mouse wireless utilizeaza tehnologie de conexiune wireless de 2,4 G. Tastatura si mouse-ul partajeaza un receptor USB pentru a asigura o conexiune ferma si fiabila. Distanta de receptie este de 10 metri, astfel incat sa puteti alege o distanta confortabila.

specificatie:
Tip: Set de tastatura color mixt
Cantitate: 1 set
Material: plastic + componente electrice
Culoare: roz mixt
Numar de taste: 104
Compatibilitate sistem: potrivit pentru Windos XP / 7/8/10
Dimensiunea tastaturii: 44,5 * 13,6 * 3,6 cm / 17,49 * 5,34 * 1,41 toli (lungime * latime * inaltime)
Dimensiunea mouse-ului: 10,1 * 7,5 * 3,4 cm / 3,97 * 2,95 * 1,34 toli (lungime * latime * inaltime)
Latimea receptorului USB: 1,4 cm / 0,55 toli
Greutate: 1200 grame

pachet:
1 tastatura
1 mouse wireless
1 receptor USB
2 baterii