HDD extern Transcend StoreJet A3K, 1TB, 2.5", USB 3.0, Negru


  4.27  |  744 recenzii

   Detalii

Descriere

HDD extern Transcend StoreJet A3K

 

Balanta perfecta de forta si stil

Desi elegant si usor in design, StoreJet 25A3 ofera protectie excelenta impotriva pierderii de date. Folosind sistemul amortizor de suspensie exclusiv al sistemului Transcend, StoreJet 25A3 isi protejeaza in mod eficient hard drive-ul intern prin ameliorarea fortei de impact in cazul alunecarilor accidentale sau al caderilor.
Depozitare pentru a va satisface nevoile

Disponibil intr-o gama larga de capacitati, StoreJet 25A3 va poate purta intreaga colectie de filme, muzica, documente, carti electronice si fotografii .

Administrare simpla a fisierelor

Utilizarea dispozitivului StoreJet 25A3 pe computer nu ar putea fi mai usoara. Pur si simplu conectati unitatea la un port SuperSpeed USB 3.0 si glisati si fixati fisierele dorite . StoreJet 25A3 suporta sistemele Microsoft Windows 8/7 / Vista / XP, Mac OS X si Linux si este compatibil cu porturile USB 2.0.
Transcend Elite Software de management al datelor inclus

Pentru o valoare adaugata, StoreJet 25A3 include instrumentele exclusive de gestionare a datelor Transcend Elite care va ajuta sa gestionati datele si sa cresteti productivitatea. Cu acest software convenabil, puteti efectua cu usurinta copii de rezerva incrementale, puteti comprima fisiere cu criptare AES pe 256 de biti si utilizati hard diskul ca si blocare digitala pentru computer.