Cati gaming Razer Hammerhead, bluetooth, Negru


  4.31  |  425 recenzii

   Detalii

Descriere

Cati gaming Razer Hammerhead, bluetooth, Negru
 
 
Bucurati-va de un sunet clar continuu cu castile fara fir Bluetooth Razer Hammerhead BT. De la driver-ele personalizate de 10 mm, pana la o viata impresionanta a bateriei si o telecomanda in-line compatibila cu iOS si Android, puteti sa luati aceste casti durabile oriunde.
 
Functioneaza toata ziua

Avand o viata uimitoare a bateriei de pana la 8 ore, setul cu casca Razer Hammerhead Bluetooth este produs pentru a oferi o performanta non-stop de inalta calitate pentru a functiona toata ziua.
 
 
Mai tare si mai clar ca niciodata

In comparatie cu standardul industrial de 6 mm, setul cu casca Bluetooth Razer Hammerhead se mandreste cu driver-ele substantial mai mari pentru o experienta audio mai clara. Fiecare driver dinamic de 10 mm este personalizat pentru a oferi semnatura sonora pe care o iubiti - de la basul profund, in piesele electronice, pana la note inalte.
 
 
Banda de gat cu clema magnetica pentru o fixare sigura

Setul cu casca Bluetooth Razer Hammerhead are built-in Bluetooth 4.1, care utilizeaza codecul aptX de renume, astfel incat nu exista compromisuri in ceea ce priveste calitatea sunetului. Rasfatati-va cu un sunet exceptional, fara cabluri incurcate.