Casti wireless Razer Opus, THX Certified, Advanced ANC, Bluetooth, USB-C, Midnight Blue


  4.6  |  697 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti wireless Razer Opus, THX Certified, Advanced ANC, Bluetooth, USB-C, Midnight Blue

 

 

  

Uita de zgomot

Va prezentam castile noastre wireless Certificat THX® echipate cu tehnologie avansata de anulare a zgomotului activ (ANC). Experimentati sunet pur, de inalta fidelitate, cu zero distrageri pentru tot divertismentul dumneavoastra oriunde mergeti.

  

Casti de calitate cu certificare THX

Pentru sunet de inalta fidelitate. Testat si optimizat de experti in imersiunea audio cinematografica la THX Ltd., setul de casti prezinta o scena sonora bogata si echilibrata pentru toate filmele, muzica si jocurile tale.

 

  

Tehnologie avansata de anulare a zgomotului (ANC)

Pentru o experienta audio neintrerupta din mers. Indiferent daca vizionati un film sau sunteti in cursul piesei preferate, opriti toate distragerile cu tehnologia ANC avansata, care detecteaza si anuleaza toate zgomotele primite.

  

 Proiectat pentru confort

Pentru ore lungi de purtare. Cu perne de urechi din spuma de memorie cu plus, o greutate bine echilibrata si o forta de strangere perfecta, puteti mentine castile pe cap in timpul transporturilor lungi si puteti ramane in confortul suprem.

  
  

Mod de atentie rapida

Pentru a fi la curent cu imprejurimile. Apasati si mentineti apasat butonul ANC pentru a amplifica instantaneu zgomotul ambiental pentru un sens intens al constientizarii - util atunci cand traversati drumul sau pentru a intelege pur si simplu imprejurimile.

  

Auto pause/Auto play

Pentru a opri si porni media perfect. Indepartarea sau repausul acestor casti in jurul gatului intrerupe audio-ul. Cand sunteti gata sa continuati, pur si simplu puneti castile inapoi pe cap si reveniti in film sau in muzica.

  

Design portabil cu jack de 3.5mm

Pentru o mai mare comoditate atunci cand calatoriti. Capacitatea de a lucra cu majoritatea dispozitivelor, setul de casti pliabil este livrat cu un adaptor de avion si carcasa de transport premium - ceea ce il face un insotitor perfect pentru calatorii frecvente.