Casti wireless Lenovo Yoga, Active Noise Cancelling, multidevice Bluetooth 5.0, USB-C, Crem


  4.52  |  554 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti wireless Lenovo Yoga, Mica


 

Totul e mai bun cu Lenovo Yoga ANC 
Castile Lenovo™ Yoga™ ANC ofera o experienta de divertisment si muzica de nivel mondial, care arata la fel de bine cum suna.

Conectati-va cu lumea prin intermediul microfoanelor hibrid ANC si ENC care anuleaza zgomotul cu asistenta vocala si auziti fiecare detaliu al melodiilor si filmelor preferate cu driverele reglate Dolby. Nu ratati niciodata o sansa de a discuta datorita tehnologiei de anulare a zgomotului de mediu (ENC) si a sase microfoane boomless care filtreaza inteligent zgomotul de fundal in timpul apelurilor.

Eliminati chiar si zgomotul ambiental cel mai enervant si bucurati-va de un moment pentru dvs. cu o tehnologie activa de anulare a zgomotului care oglindeste si minimizeaza sunetele din jurul vostru. Stil care impresioneaza, cu casti ultra-usoare, ultra-elegante, de 214 g pliabile,  realizate din piele de silicon, plastic premium si finisate cu o stralucire eleganta de metal.

Durata bateriei este de aproximativ 14 ore de redare (fara ANC) dupa o incarcare completa in Bluetooth. Cu incarcare rapida de 15 minute ofera o redare de 2 ore. Cuvele sale de urechi din piele cu memorie cu mai multe straturi sunt confortabile pentru o lunga perioada de timp.

Conectati si sincronizati la un notebook sau tableta si telefon mobil in acelasi timp prin conectivitate Bluetooth dual. Nu rata niciodata niciun apel si bucura-te de muzica in acelasi timp.