Casti wireless HP G2, Bluetooth 5.0, splashproof IPX4, Negru


  4.34  |  789 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti wireless HP G2, Bluetooth 5.0, splashproof IPX4, Negru

 

 

Lasa-te captivat de sunetul stereo wireless realist si evita distragerea atentiei, cu caracteristica de reducere a zgomotului prin DSP. Castile intraauriculare HP Wireless G2 au fost proiectate pentru confort pe parcursul intregii zile si autonomie mare a acumulatorului. Controleaza sunetul folosind comenzile la indemana si bucura-te de libertatea oferita de conectivitatea Bluetooth® 5.

Caracteristici

Te bucuri de sunet fidel

Elimina zgomotul de fundal si anuleaza ecourile cu reducerea zgomotului prin DSP. Urmareste incontinuu videoclipuri, asculta muzica si bucura-te de apeluri cu sunetul de inalta calitate wireless, prin Bluetooth® 5.

Asculta piese pe Repeat

Bucura-te de pana la 4 ore de continut audio datorita acumulatorului incorporat. Reincarca din mers cu carcasa de incarcare magnetica, ce asigura pana la 12 ore de ascultare. Castile intraauriculare raman in modul Repaus timp de 33 de ore si in modul Hibernare timp de peste 100 de zile.

Sunet la indemana

Controlezi sunetul cu ajutorul senzorilor tactili integrati. Activezi sau dezactivezi castile, asociezi dispozitive, redai sau pui muzica pe pauza, omiti piese, raspunzi la apeluri, reglezi volumul si activezi asistentul vocal, totul datorita comenzilor la indemana.

Potrivire perfecta

Gaseste potrivirea perfecta alegand dintre cele 3 dimensiuni de pastile din silicon moale. Designul unghiular se potriveste confortabil in ureche.

Este simplu sa detii controlul

Incarci carcasa magnetica prin portul USB-C®3 si vezi starea incarcarii urmarind indicatoarele cu LED.

Mergi mai departe

Ramai conectat la distante mai mari ca oricand, cu alimentare si autonomie a a acumulatorului optimizate. Te bucuri de conectivitate neintrerupta cu Bluetooth® 5.

Rezistenta la stropire

Concepute pentru a rezista la transpiratie si la stropirea cu apa. Castile intraauriculare impermeabile din clasa IPX4 au fost create pentru durabilitate in conditii diverse.