Casti Platinet FH0917BL, Bluetooth, Albastru


  4.37  |  785 recenzii

   Detalii

Descriere

Unknown Image

Design la ureche

Castile wireless ofera o calitate excelenta a sunetului si un confort ridicat de utilizare. Castile confortabile pentru urechi, cu tiv moale si banda flexibila, permit castilor sa se potriveasca cu capul. Driverele mari ofera un sunet mai bun decat in cazul castilor mai compacte. Designul pentru urechi va functiona bine in aer liber, in timp ce va uitati la televizor sau va jucati pe computer.

Unknown Image
Unknown Image

Transmisie Bluetooth

Castile folosesc transmisia prin reteaua Bluetooth, datorita careia functioneaza perfect atat cu dispozitive mobile, cat si cu echipamente de stationare. Comunicarea fara fir Bluetooth este mai putin predispusa la interferente decat comunicarea radio, iar castile au o raza lunga de actiune - nu trebuie sa stati aproape de ecran pentru a le utiliza in timp ce jucati sau vizionati un film.

Unknown Image
Unknown Image

Microfon incorporat

Castile fara fir vor fi utile nu numai pentru aplicatiile muzicale, ci si pentru a vorbi, mai ales atunci cand sunt echipate cu un microfon. In acest model de casti veti gasi un microfon incorporat, astfel incat sa le puteti folosi pentru a raspunde la apeluri telefonice, pentru mesagerie instantanee sau pentru a efectua apeluri in timpul jocului online.

Unknown Image

Raza de actiune de 10 m

Nu trebuie sa fii foarte aproape de player pentru a asculta muzica pe casti fara fir. Acest model de casti ofera o raza de actiune de 10 metri, astfel incat va puteti deplasa liber prin camera fara a pierde placerea de a asculta muzica fara fir. Castile cu o raza de actiune de 10 metri vor functiona in aproape toate circumstantele - atat acasa, cat si in aer liber.

Unknown Image

Gama larga de frecvente

Raspunsul in frecventa larga va garanta o experienta sonora perfecta. Urechea umana este capabila sa inregistreze sunete cu un interval de frecventa de la 20 la 20.000 Hz, motiv pentru care astfel de parametri functioneaza excelent in castile fara fir.

ADAPTAT TU

Negru, rosu, alb sau poate albastru? Ce culoare alegi? Castile fara fir FREESTYLE FH0917 sunt disponibile in patru variante de culoare, astfel incat sa puteti alege cu usurinta varianta care vi se potriveste cel mai bine. La proiectarea castilor FH0917, am dorit sa combinam confortul si designul eficient. Partea exterioara a carcasei este acoperita cu o acoperire reflectorizanta in acelasi mod ca un CD, in timp ce bentita este realizata dintr-o combinatie de material plastic si gumat, datorita careia se potriveste si mai bine pe cap.

DEoarece SUNETUL ESTE CEL MAI IMPORTANT

FREESTYLE FH0917 sunt echipate cu traductoare puternice care genereaza un raspuns de frecventa de la 20 Hz la 20 kHz cu acustica echilibrata si sunet clar. Castile functioneaza foarte bine cu toate tipurile de muzica. 

TEHNOLOGIE BLUETOOTH FIABILA

Conectivitatea wireless va va permite sa va eliberati de cabluri si sa va folositi castile mai confortabil ca niciodata. Standardul Bluetooth 4.2 inseamna, de asemenea, un transfer mai rapid de date, economii mai mari de energie si o securitate chiar mai buna. Dispozitivul conectat fara fir cu castile poate fi pana la 10 metri distanta de acesta - este convenabil mai ales cand sunteti acasa si smartphone-ul dvs. este pe biroul conectat la incarcator.

CASE PLINE DE ENERGIE

In modelul FREESTYLE FH0917, am folosit o baterie de 450 mAh, care va permite 100 de ore de lucru in modul standby. Daca decideti sa compensati discografia remarcabila a artistului dvs. preferat, castile va vor oferi 10 ore de redare continua a muzicii. Acest lucru este mult in comparatie cu cat de scurta dureaza incarcarea - doar 2 ore. Castile au un conector MicroUSB standard, astfel incat sa le puteti incarca din mers cu un power bank.

CASTILE PERFECTE PENTRU UN SMARTPHONE

Castile FREESTYLE FH0917 au microfon incorporat si butoane de control pentru muzica - control al volumului, derularea melodiei, pauza si capacitatea de a raspunde la apeluri telefonice. Este o solutie convenabila, care va va permite sa raspundeti la apeluri telefonice cu un singur buton, fara a deconecta castile de la smartphone.

SPECIFICATII TEHNICE

- Conectivitate: Bluetooth 4.2 + profile HFP1.6, A2DP1.2 si AVRCP1.4
- Distanta: pana la 10 metri
- Timp de asteptare: pana la 100 de ore
- Durata de redare a muzicii: pana la 10 ore
- Baterie: 450 mAh
- Timp de incarcare: 2 ore
- Greutate: 160 grame
- Impedanta: 32 Ohm
- Sensibilitate: 103 +/- 3dB
- Raspuns in frecventa: 20Hz - 20kHz
- Putere de intrare: 35 mW