Casti pentru copii Trust COMI KIDS, Bluetooth, Orange


  4.34  |  249 recenzii

   Detalii

Descriere

Descriere

Limitarea volumului activ (maxim 85 dB); sigur pentru copiii cu varsta de cel putin 4 ani

Conexiune Bluetooth cu raza de actiune wireless de 10 m: danseaza, sare si umbla fara restrictii de cablu

Baterie reincarcabila, cu pana la 20 de ore de redare

Butoane integrate pentru controlul volumului si media

Microfon incorporat

Design pliabil si usor

Banda reglabila si urechi moi si confortabile

Respecta standardul european de sigurantă EN71 pentru copii

 

 

Sunete colorate

Cu castile colorate Comi Bluetooth, distractive si colorate, fiecare copil poate asculta in siguranta muzica, se poate juca un joc sau poate urmari un film. Se vor bucura de sunete luminoase si clare - va veti bucura de sunetul tacerii.

 

Prietenoase cu copii

Trust Comi are o limitare a volumului incorporata, ceea ce il face sigur pentru urechile copiilor. Castile nu merg mai tare decat un nivel maxim de 85 dB pentru copii. In plus, castile sunt fabricate din materiale conforme cu cele mai inalte standarde europene pentru jucarii si sunt potrivite pentru copiii cu varsta de cel putin 4 ani.
Libertate wireless

Pentru a face aceste casti si mai rezistente la copii, acestea vin cu un design wireless. Conectati castile prin Bluetooth la un smartphone, tableta sau alt dispozitiv Bluetooth si fiecare copil poate dansa, sari si merge pe o rază de 10m fara restrictii de cablu in timp ce asculta muzica.
Distractie vesnica

Castile Comi au un timp de redare wireless de pana la 20 de ore. Cand sunt goale, pur si simplu reincarcati-le cu cablul de incarcare inclus.
 
 
Confort pe termen lung

Banda reglabila si tampoanele moi pentru urechi asigură o potrivire confortabila chiar si pentru cele mai mici urechi. Acest lucru face castile Comi, de asemenea, tovarasul perfect de calatorie: va va mentine
copilul distrat confortabil ore intregi in timpul calatoriilor lungi.