Casti PC RMEGA pentru jocuri, Xbox One cu sunet surround stereo, PS4, cu microfon si lumini LED


  4.02  |  184 recenzii

   Detalii

Descriere

Specificatie:
【1 size Dimensiune difuzor: 50mm
【2】 Sensibilitate: 105 +/- 3dB
【3 range Gama de frecventa: 15 Hz-20KHz
【4】 Microfon: 6,0x 5,0 mm
【5】 Sensibilitate microfon: -38 +/- 3dB
【6】 Directionalitate: omnidirectionala
【7 length Lungime cablu: 2,1M +/- 0,15
Voltage 8】 Tensiune de lucru LED: DC 5V +/- 5%
【9 jack Mufa pentru casti: USB + 3,5 mm 4 pini
【10 support Suport pentru sistem: Win 7 / Win8 / Win8.1 / Win 10 / XP pe 32 si 64 de biti

COMPMULTI-PLATFORM COMPATIBIL】 Acest set de casti de jocuri accepta PS4, Xbox One nou, PC, laptop, PSP, tableta, iPad, computer, telefon mobil si alte dispozitive cu mufa de 3,5 mm. Castile de joc Stereo Surround sunt echipate cu un 3.5 adaptor audio mm si sunt compatibile cu mai multe dispozitive.

    【HECASCA STEREO INVIRTOARE Sunet clar care functioneaza din alama puternica, izolare splendida a zgomotului ambiental si driver de neodim magnetic de inalta precizie de 50 mm, precizie de pozitionare acustica imbunatateste sensibilitatea unitatii difuzoare, oferindu-va camp sonor viu, claritate a sunetului, sunet de soc.

    【IC MICROFON IZOLAT CU ZGOMOT microp Microfonul integrat cu directie integrat in setul cu casca poate transmite o comunicare de inalta calitate cu functia premium de eliminare a zgomotului, poate prelua sunete cu o sensibilitate deosebita si poate elimina zgomotul, ceea ce va permite sa transmiteti clar sau sa primiti mesaje in timp ce sunteti intr-un joc. Microfon rotativ de silicon de 120 de grade. Design foarte convenabil pentru a regla unghiul microfonului

    Casca pentru jocuri Ultra Comfort

Aceasta casca pentru jocuri poate reduce deficientele de auz si poate incalzi transpiratia. Captușelile confortabile din piele moale si spuma de memorie se potrivesc urechilor cu ușurinta si asigura cel mai bun confort chiar si dupa cateva ore, castile pot fi ajustate. Este potrivit pentru toti jucatorii de jocuri de toate varstele si este ideal pentru familii si prieteni. luminile care se desprind pe casca pentru a evidentia atmosfera jocului.
    CONTR CONTROL DE VOLUM

Cablu USB impletit cu rezistenta ridicata la tractiune, anti-infasurare, cu controler de volum rotativ si microfon cheie, impiedica in mod eficient cablul lung de 49 de inci sa se inrautateasca si va permite sa controlati cu usurinta volumul si sa dezactivati microfonul ca volum fara efort. controlati o tasta mut.

 

All rights reserved @ 2024