Casti PC RMEGA pentru jocuri stereo 3D Casti Xbox One cu microfon cu anulare a zgomotului 7.1 lumina LED, surround bas


  4.75  |  169 recenzii

   Detalii

Descriere

Specificatii:

Sofer: 50mm
Gama de frecventa: 20Hz-20KHz
Sensibilitate: 121
Putere de intrare: 20mW
Lungime cablu: 7.22 Picioare / 2.2 metri Tensiune de lucru LED: DC5V ± 5%
Sensibilitate microfon: -38 ± 3dB
Interfata pentru casti: USB + 3,5 MM
Sensibilitate stereo 120dB ± 3db
Lungime cablu: 7.22 Picioare / 2.2 metri LED de lucru: DC5V ± 5%

【CALITATEA SUNETULUI SUPERIOR】 Setul cu casca Xbox One echipat cu o unitate de iesire a sunetului de precizie de 50 mm, aduce un camp sonor viu si larg si efecte sonore dinamice.
【MICROFON PENTRU ANULAREA ZGOMOTULUI】 Cu microfonul cu anulare a zgomotului, aceasta casca de jocuri va filtra majoritatea zgomotului din mediul inconjurator si va oferi conversatii in timp real, fara nici o intarziere. voce clara si neteda. Puteti comunica cu alti jucatori fara probleme.Microfonul este rotativ la 120 °,asigurandu-va ca il puteti obtine la distanta corecta de gura.
【PROIECTARE ERGONOMICA SI MATERIAL PREMIUM】 Conform ingineriei corpului uman, designul placii interioare cu suport pentru puncte multi-punct al castilor PS4 poate dispersa stresul si reduce presiunea asupra capului. Captuselile pentru urechi asigura faptul ca fiecare jucator se poate bucura de un confort optim la purtare. Castile respirabile din piele osimulata sunt moi si confortabile, nu se deformeaza usor.
【COMPATIBILITATE PLATFORMA MULTIPLA design Design umanizat cu trei prize (casti + microfon + sursa de alimentare USB), accepta o varietate de periferice audio, plug and play. Poate fi conectat la New Xbox One, PC, laptop, PSP, tableta, iPad, computer, telefon mobil.
【CUTIE DE CONTROL AUDIO IN LINIE INTELIGENTA SI LUMINA LED FASCINANTA device Dispozitiv inteligent de control integrat al firului, include o roatade mutare si volum cu o singura tasta, pe care o puteti regla rapid microfonul si volumul in timp ce jucati jocuri. Echipat cu lumina LED, joc de calitate profesionala standard, face castile mai dinamice.