Casti PC, G9000,pentru jocuri stereo pentru PS4, RMEGA,controler Xbox One, casti de anulare a zgomotului cu microfon, lumina LED, sistem surround


  4.33  |  103 recenzii

   Detalii

Descriere

【Compatibil cu mai multe platforme】 Suport PlayStation 4, Xbox One nou, PC, Nintendo 3DS, laptop, PSP, tableta, iPad, computer, telefon mobil.
 Va rugam sa retineti ca aveti nevoie de un adaptor Microsoft suplimentar (nu este inclus) atunci cand va conectati la un controler Xbox One de o versiune veche.

【Subwoofer stereo inconjurator sound Sunet clar care functioneaza din alama puternica, izolare excelenta a zgomotului ambiental si driver de neodim magnetic de inalta precizie de 40 mm, precizie de pozitionare acustica imbunatatesc sensibilitatea unitatii difuzoare, oferindu-va camp sonor viu, claritate a sunetului, sunet de soc. Perfect pentru diverse jocuri precum Halo 5 Guardians, Metal Gear Solid, Call of Duty, Star Wars Battlefront, Overwatch, World of Warcraft Legion etc.

【Microfon izolator de zgomot】 Microfonul integrat cu directie integrat in setul cu casca poate transmite o comunicare de inalta calitate cu functia premium de eliminare a zgomotului, poate prelua sunete cu o sensibilitate excelenta si poate elimina zgomotul, ceea ce va permite sa transmiteti sau sa primiti mesaje in timp ce va aflati intr-un joc . Design de microfon lung flexibil foarte convenabil pentru a regla unghiul microfonului.

【Design umanizat excelent】 Placute superioare pentru proteine, permeabile la aer, confortabile si bune, fascicul de muti-puncte,in conformitate cu specificatiile
tehnice ale corpului uman, pot reduce deficienta de auz si incalzi transpiratia. Material din piele prietenoasa pentru o perioada mai lunga de purtare. Luminile cu
LED-uri stralucitoare sunt proiectate pe casti pentru a evidentia atmosfera jocului.

【Control al volumului fara efort cable Cablu USB impletit cu rezistenta ridicata la tractiune, anti-infasurare, cu controler de volum rotativ si microfon cheie, impiedica in mod eficient cablul lung de 49 de inci sa se inrautateasca si va permite sa controlati cu usurinta volumul si sa opriti microfonul ca un control alvolumului fara efort. tasta muta.

Specificatie:
【1 size Dimensiune difuzor: 40mm
【2】 Sensibilitate: 105 +/- 3dB
【3 range Gama de frecventa: 15 Hz-20KHz
【4】 Microfon: 6,0x 5,0 mm
【5】 Sensibilitate microfon: -38 +/- 3dB
【6】 Directionalitate: omnidirectionala
【7 length Lungime cablu: 2,1M +/- 0,15
Voltage 8】 Tensiune de lucru LED: DC 5V +/- 5%
【9 jack Mufa pentru casti: USB + 3,5 mm 4 pini
【10 support Suport pentru sistem: Win 7 / Win8 / Win8.1 / Win 10 / XP pe 32 si 64 de biti
 
Note:
1. Adaptorul Microsoft suplimentar (nu este inclus) este necesar atunci cand va conectati cu versiunea veche a controllerului Xbox One.
Cablul despartitor jack de 2,1 pana la 2 de 3,5 mm (nu este inclus) este necesar atunci cand va conectati la computer daca doriti sa utilizati in acelasi timp casti si microfon.
3. Interfata USB este utilizata numai pentru alimentarea cu lumina LED pentru a evidentia atmosfera jocului.
 
Cum se foloseste pe PS4?
1. Va rugam sa-l testati cu telefonul mobil inainte de a aplica setul cu casca pe PS4, pentru a va asigura ca functioneaza bine.
2. Introduceti setul cu casca cu mufa jack de 3,5 mm in Gamepad
3. Apoi apasati lung butonul PS4 sau introduceti Setarile sistemului, exista o masina periferica care alege „Reglare sunet si dispozitive”, „Iesire la casti”, apoi schimbati-l in „
Toate sunetele”. Daca aveti sunetul in setarea „Toate sunetele”, puteti, dar daca este setat la „Chat Audio”, puteti auzi doar din partea laterala cu microfon

All rights reserved @ 2024