Casti mobile gaming Razer Hammerhead True Wireless Pro, Bluetooth 5.0, ANC, THX Certified, Negru


  4.26  |  730 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti mobile gaming Razer Hammerhead True Wireless Pro, Bluetooth 5.0, ANC, THX Certified, Negru

 

 

 

Fara zgomot

Bucurati-va de adevarata libertate audio si de o experienta de ascultare pura, neintrerupta, cu cele mai avansate casti pe care le-am creat vreodata. Cu sunetul certificat THX ®, anularea zgomotului activ hibrid avansat si o conexiune cu latenta redusa de 60 ms, concentrarea asupra jocurilor, muzicii si videoclipurilor dumneavoastra nu a fost niciodata atat de absoluta.

 

Anularea zgomotului activ hibrid avansat (ANC)

Producand anti-zgomot pentru a contracara orice zgomot pe care il detecteaza din exterior si din interiorul castilor, designul nostru de ultima generatie este capabil sa elimine toate distragerile si sa va tina concentrat asupra a ceea ce conteaza.

 

 

 

Casti True Wireless certificate THX

Testate si optimizate de experti in imersiunea audio cinematografica la THX Ltd., castile prezinta un scenariu sonor bogat si echilibrat pentru toate filmele, muzica si jocurile dumneavoastra.

 

 

 

 

Design In-ear

Obtineti o potrivire confortabila, sigura, la ureche si o izolare fonica imbunatatita cu varfurile din spuma Comply ™.
Pentru niveluri chiar mai personalizate de confort sau optiuni acustice, alegeti din 6 seturi suplimentare de varfuri din silicon.

 

 

 

Conexiune cu latenta redusa de 60 ms

Activati modul de joc pentru a spori performanta wireless a castilor in timpul jocurilor competitive si fiti mai rapid sa vizati sau sa reactionati cu audio si video care sunt mai sincronizate.

 

 

 

Modul de atentie rapida

Puteti lasa un sunet exterior sa creasca constientizarea mediului inconjurator - util atunci cand traversati drumul sau conversati cu alte persoane.

 

 

 

Comenzi tactile

Comutati intre anularea activa a zgomotului si modul de atentie rapida, controlati-va muzica si apelurile si activati asistentul vocal al smartphone-ului - totul cu cateva atingeri usoare.

 

Pana la 20 de ore de viata a bateriei

Bucurati-va de pana la 4 ore de utilizare la o singura incarcare si alimentati-va tot restul zilei cu o carcasa de incarcare care ofera pana la 16 ore de viata a bateriei. Cablu de incarcare USB-C inclus.