Casti Logitech Zone Wired, microfon cu noise-cancelling, certificate Microsoft Teams, USB


  4.59  |  603 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti Logitech Zone Wired, microfon cu noise-cancelling, certificate Microsoft Teams, USB

 

 

 

Logitech Zone Wired

Castile USB ofera drivere audio premium si tehnologie avansata de eliminare a zgomotului.

Cu fir, pentru afaceri

Ascultati si fiti auziti clar cu o casca USB conceputa pentru spatii de lucru deschise ocupate. Gata pentru afaceri chiar de la inceput, Zone Wired ofera sunet premium si claritate de apel fiabila cu tehnologia avansata de microfon cu anulare a zgomotului.

 

Muzica si apeluri clare

Zone Wired este proiectat cu drivere de 40 mm, pentru a oferi fericire pura urechilor tale. Basul plin, frecvente mai inalte clare si distorsiuni incredibil de scazute creeaza un sunet general satisfacator, indiferent daca sunteti intr-un apel video, ascultati muzica sau comutati intre cele doua.

Mergeti mai departe, creati-va propria bula audio in propriile conditii cu niste casti cu fir care suna grozav chiar si in cele mai aglomerate spatii de lucru deschise.

  

Fii auzit, fara distragerea atentiei

Spatiile de lucru deschise sunt adesea medii zgomotoase, atat la nivel local, cat si pentru oricine este la celalalt capat al apelului.

Zone Wired rezolva problema zgomotului ambiental cu ajutorul tehnologiei cu microfon dual cu anulare a zgomotului, care elimina cu precizie sunetele nedorite, cum ar fi clicurile de pe tastatura, convorbitoarele din apropiere si zgomotul HVAC, la aproape 60 cm distanta. Izoland-va vocea de orice.

  

Colaboreaza in stil

Zone Wired este usor, elegant si conceput pentru utilizare pe tot parcursul zilei. Banda de sustinere din otel inoxidabil acoperita cu teflon are o perna din silicon si tampoane pentru urechi din spuma de memorie, care asigura o potrivire confortabila pe tot parcursul zilei de lucru. Un cablu impletit adauga rezistenta mecanica durabila.

  

Certificate pentru Microsoft® Teams

Certificarea Microsoft® Teams asigura lansarea cu usurinta a aplicatiei Teams direct din Zone Wired cu un singur clic. Comenzile intuitive in linie sunt intotdeauna la indemana pe cablul fara incurcaturi pentru a regla volumul, dezactiva, raspunde / termina / respinge apelurile si reda / intrerupe muzica. Boom-ul microfonului are o functie flip-to-mute care ofera confidentialitate imediata oricand, iar indicatoarele LED de pe controler ofera confirmarea dintr-o privire a functiilor cheie.

  

Gata pentru afaceri

Zone Wired functioneaza cu aplicatii comune de apelare pe toate platformele si sistemele de operare. Certificarile de afaceri includ Microsoft Teams si Skype℠ for Business, certificate pentru Google Meet si Voice. ™ Compatibil cu comenzile de mutare integrate pentru Zoom ™ si functioneaza cu alte aplicatii populare precum Cisco Jabber ™, BlueJeans si GoToMeeting ™ pentru a asigura compatibilitatea si integrarea perfecta in locul de munca.