Casti Jabra Evolve 30 II UC Stereo, Negru


  4.03  |  623 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti Jabra Evolve 30 II UC Stereo, Negru

 

 

Ramaneti conectat, utilizand USB sau mufa jack

Conectati-va la computer prin USB sau utilizati mufa de 3,5 mm pentru conectivitate la dispozitivul dvs. personal - cum ar fi un smartphone sau o tableta - pentru a lucra sau a asculta muzica oriunde va aflati.

Gestionare usoara a apelurilor 

Controler de apel in linie cu butoane mari si indicatoare LED, facilitand gestionarea apelurilor si a muzicii. Ridicati sau terminati apelurile, controlati volumul sau pur si simplu dezactivati linia.

 

 

Mareste productivitatea

 

Microfon cu anulare a zgomotului 

Microfonul de ultima generatie, cu anulare a zgomotului, elimina zgomotul de fond. Partenerul tau de conversatie nu se va stradui sa auda ceea ce spui.

Configurare Plug and Play 

Functioneaza de la inceput cu toate sistemele de varf. Instalarea este la fel de usoara ca simpla conectare.

 

 

 

Functioneaza cu telefonul sau platforma dvs. 

Castile si difuzoarele noastre functioneaza din cutie cu peste 10.000 de telefoane de birou traditionale. Acestea sunt futureproof si sunt compatibile cu toti clientii de software si web, de la Microsoft Teams la Mitel. Furnizarea personalului dvs. de dispozitive certificate si de incredere care functioneaza perfect cu platforma UC este esentiala pentru productivitate, calitate audio si pentru a avea mai putine probleme IT. Jabra a testat dispozitive cu o lista lunga de platforme si sunt certificate Microsoft Teams cu o gama larga de casti si difuzoare.

Works with your platform