Casti Genesis Oxygen, Microfon, Stereo, Ergonomic, Negru


  4.28  |  929 recenzii

   Detalii

Descriere

Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.

Căștile Oxygen 200 oferă un sunet clar și detaliat. ... Căștile sunt echipate cu control multifuncțional integrat ergonomic, care oferă acces ușor la cele mai necesare funcții: pauză, redare și control al volumului. Echipat cu butoane și o senzație tactilă bună la apăsare.

Oxygen 200 este echipat cu drivere de neodim de 10 mm de înaltă calitate, care asigură un sunet bogat și o reproducere precisă a sunetului. Pe măsură ce progresați prin joc, veți auzi fiecare pas și împușcare a adversarului, transformându-vă într-un adevărat prădător care își vânează prada. Cupola căștilor este înconjurată de un inel de cauciuc, care protejează foarte bine cablul de deteriorări și asigură longevitatea.

 

Căștile au un control ergonomic, telecomandă multifuncțională încorporată, care oferă acces ușor la cele mai necesare funcții: pauză, redare sau control al volumului. Telecomanda impresionează cu butoane profilate și este caracterizată de un feedback tactil bun atunci când este apăsată. Atât vizual, cât și tactil, este un element de primă clasă de o calitate fără precedent în alte căști.

Pentru a asigura o bună fixare și stabilitate, Oxygen 200 este echipat cu cârlige speciale din cauciuc adiacente interiorului auriculei. Sarcina principală a cârligelor este stabilizarea căștilor. Când sunt așezate, acestea se mențin ferm pentru un confort continuu - exact așa cum îți place. .

Oxygen 200 are un design foarte modern, în timp ce arată un caracter unic de joc, datorită atât cârligelor de cauciuc, cât și căștilor cu două flanșe.

 

SPECIFICATIILE PRODUSULUI

Impedanță: 16 ohmi
Diametrul șoferului: 10 mm
Specializat: pentru jucători
Materialul driverului: Dinamic
Accesorii incluse: vârfuri din silicon (S / M / L)
Greutate: 24 g
Suport pentru microfon: Montare manuală
Material: plastic, siliciu
Culoare neagră
Tipul căștilor: În canal
Răspuns în frecvență microfon: 20 - 20000 Hz
Nivel de presiune acustică: 92 dB
Răspunsul în frecvență al căștilor: 20 - 20000 Hz
Sistem audio: 2.0
Placă de sârmă: Scut din plastic
Control sunet: Cablu integrat
Microfon: Da
Comunicare: cablu
Iluminare: Nu.
Lungime cablu: 120 cm
Conectori: Mini jack x1