Casti Genesis Oxigen, Microfon, Stereo, Ergonomic, Negru


  4.47  |  914 recenzii

   Detalii

Descriere

Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.

Căști pentru jocuri
Căștile Oxygen 400 vă vor ajuta să vă scufundați în lumea virtuală întrerupând complet sunetele din lumea exterioară. Conceput pentru cei care apreciază nu numai calitatea înaltă a sunetului, ci și nivelul de funcționalitate peste medie.

Calitatea sunetului
Driverele moderne și mari de 10 mm fac căștile să sune în urechi pe o tavă argintie. Ne-am asigurat că Oxygen 400, în primul rând, vă va răsfăța cu ceea ce sunt concepute - transmiterea unui sunet de înaltă calitate în toate circumstanțele.

 

Microfon portabil de înaltă calitate
Într-o lume a războaielor virtuale, în care luptăm ca o echipă pentru a câștiga, claritatea absolută a vocii este esențială. Oxygen 400 are un microfon portabil de înaltă calitate, care asigură o reproducere exactă a timbrului și tonului vocii tale, astfel încât comenzile tale de luptă să răspundă profesional.

Oxygen 400 este echipat cu o telecomandă multifuncțională, care crește semnificativ funcționalitatea căștilor și confortul lor în utilizare. Puteți regla volumul, în timp ce butonul de redare / pauză vă va ajuta să opriți muzica și să ridicați telefonul. Când aveți nevoie de libertate, deconectați microfonul principal și atașați-l pe celălalt.

Cârlige inovatoare
Pentru a îmbunătăți stabilitatea căștilor în timp ce se află în ureche, Oxygen 400 se prezintă folosind cârlige inovatoare din silicon atașate lobului urechii. Aceste căști nu cad sau nu vă scapă din ureche. Odată montate, ele rămân confortabile, oferindu-vă un confort nesfârșit - exact așa cum vă place.