Casti gaming wireless TurtleBeach Stealth 700 Gen. 2, PS5, PS4, multiplatforma, Bluetooth, Negru


  4.48  |  588 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti gaming wireless TurtleBeach Stealth 700 Gen. 2, PS5, PS4, multiplatforma, Bluetooth, Negru

 

Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 este succesorul celei mai bine vandute casti de gaming premium, concepute pentru PS5 si PS4, oferind o conexiune wireless fiabila prin intermediul transmitatorului mini-USB. Faceti apeluri mobile sau ascultati-va simultan propria muzica in timp ce jucati prin tehnologia Bluetooth®. O banda cu cap complet armata cu metal si un design consolidat al balamalelor ofera progrese semnificative in durabilitate, iar pernele pentru urechi din spuma de memorie cu gel de racire Aerofit reformate ofera confort premium. Bateria reincarcabila modernizata ofera pana la 20 de ore de jocuri wireless. Un microfon mai mare, cu sensibilitate ridicata, imbunatateste claritatea chat-ului si ascunde in carcasa atunci cand este dezactivat, in timp ce difuzoarele Nanoclear de 50 mm ofera un sunet clar si precis pentru o experienta de joc finala. Stealth 700 Gen 2 este, de asemenea, Sony 3D Audio pregatit pentru PS5.

 

 

Banda cu constructie de metal

Stealth 700 Gen 2 are o banda de cap complet armata cu metal si o structura de balamale refacuta, care este mai durabila ca niciodata. Robuste, dar usoare, bucurati-va de linistea sufleteasca, castile dvs. sunt construite pentru a rezista.

Turtle Beach product feature showcasing reinforced_headband.jpg
  

Confort datorat infuziei cu gel de racire aero-fit

Experimentati confortul premium cu pernele pentru urechi infuzate cu gel de racire exclusiv Aerofit de la Turtle Beach. Pernele pentru urechi reformate au spuma cu memorie de plus, infuzata cu un strat de gel de racire Aerofit, pentru a va mentine racoros si confortabil in timpul jocului.

Turtle Beach product feature showcasing 700P_cooling_gel.jpg
  

Joaca-te si ramai conectat cu bluetooth

Stealth 700 Gen 2 se sincronizeaza cu usurinta cu dispozitivul dvs. mobil, permitandu-va sa redati muzica in flux sau sa efectuati apeluri mobile in timp ce continuati sa redati. Fie ca v-ati plictisit de o coloana sonora de joc veche, fie ca primiti un apel cu care vi se livreaza pizza, nu ratati niciodata un moment de actiune cu conexiunea Bluetooth simultana.

Turtle Beach product feature showcasing_700P_BT.jpg
  

Microfon flip-to-mute de generatia a 2-a

Turtle Beach imbunatateste chatul vocal inca o data cu un microfon mai mare, cu sensibilitate ridicata si performanta. Microfonul Gen 2 imbunatateste claritatea chat-ului si se ascunde perfect in designul castilor atunci cand este rasturnat pana la dezactivare.

 
  

Durata de viata a bateriei de 20 de ore

Bateria reincarcabila incorporata ofera acum pana la 20 de ore de jocuri wireless pe incarcare, potrivind durata de viata a bateriei concurentei, dar la un pret mai mic. Reincarcarea este simpla cu cablul USB-C inclus.

 
  

Conexiune wireless

Un transmitator mini-USB ofera o conexiune audio fiabila fara fir pe PS5 ™ si PS4. Mini-transmitatorul ofera o conexiune plug-and-play usoara, ceea ce face ca setarea sa fie usoara.

 
  

Avantajul audio 3D

Da-ti viata jocurilor, filmelor si muzicii cu 3D Audio, cea mai avansata solutie audio 3D de la Sony, optimizata special pentru casti. Datorita imbunatatirilor imense in puterea de procesare a PS5 ™, 3D Audio ofera sunet surround spatial imbunatatit de la sute de directii precise, ducand sunetul dvs. de joc la nivelul urmator.

 
  

Prietenoase cu ochelarii

Sistemul de relief pentru ochelari ProSpecs, patentat exclusiv de Turtle Beach, ofera o fila de reglare usoara pentru a crea un canal mic in pernele urechii care se sprijina de ochelarii dvs., atenuand presiunea si permitand jucatorilor cu ochelari sa se joace confortabil.

 
  

Superhuman Hearing

Cu setarea exclusiva a sunetului Superhuman Hearing de la Turtle Beach, veti avea avantajul competitiv prin faptul ca veti putea auzi toate sunetele subtile, dar care vor schimba jocul, precum pasii inamici care se strecoara pe cei sase, alti jucatori care isi reincarca arma pentru o ambuscada si vehiculele care se indeparteaza la distanta se apropie cu armaturi. Este o inteligenta vitala pentru deciziile de fractiune de secunda, viata sau moarte, care ii ridica pe marii jucatori deasupra celorlalti. Auzi totul, invinge pe toata lumea!

 

 
  

Difuzoare de inalta performanta Nanoclear 

Difuzoare interne de acustica rafinate 50mm Turtle Beach boxe exclusive Nanoclear  pentru a produce imagini de sunet realiste, aducand jocurile la viata si asigurandu-va ca veti auzi fiecare detaliu important.

 
  

Monitorizarea microfonului

Ascultati si reglati-va propria voce in timp ce discutati cu prietenii, astfel incat sa fiti constienti de propriul volum si sa nu trebuie sa strigati.