Casti gaming wireless SteelSeries Arctis 9, multiplatforma PC PS4 PS5, 2.4GHz&Bluetooth, Surround DTS Headphone X, Negru


  4.52  |  312 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti gaming wireless SteelSeries Arctis 9, multiplatforma PC PS4 PS5, 2.4GHz&Bluetooth, Surround DTS Headphone X, Negru

 

 

Wireless de inalta performanta + Bluetooth 

Castile wireless Arctis 9 combina wireless de 2,4 GHz de inalta performanta pentru audio premium pentru jocuri pe PC si PlayStation, cu confortul conectivitatii Bluetooth simultane pentru orice altceva.

 

Microfon Arctis ClearCast 

Microfonul certificat Discord foloseste un design bidirectional, acelasi folosit de echipajele de pe puntea portavionului, pentru anularea superioara a zgomotului, astfel incat vocea dvs. sa sune clara si naturala.

Arctis 9 microphone image with mic in the extended position. Discord Certified.

 

Control ChatMix on-ear 

Apelati in echilibrul perfect al jocului si conversati audio folosind comenzile castilor on-ear din mers, fara a va intrerupe jocul.

Back of headset with Chatmix controls featured

 

Sunet Arctis autentic

Peisajul sonor de marca Arctis accentueaza atat sunetele subtile, cat si cele critice din joc, permitandu-va sa auziti fiecare detaliu pentru un avantaj audio.

The Arctis earcups with one side removed to show interior

 

Durata de viata a bateriei lider din industrie 

O baterie optimizata ofera pana la 20 de ore de utilizare fara fir, astfel incat sa puteti juca toata ziua si noaptea cu o singura incarcare.

Arctis 9 Battery power highlight. Razer Nari Ultimate, 8 hours. Steelseries Arctis 9, 20 hours.

 

DTS Surround Sound 

DTS Headphone: X v2.0 ofera indicii pozitionale de sunet surround incredibil de precise pentru PC.

DTS Headphone X 2.0 surround sound