Casti gaming wireless SteelSeries Arctis 7, Alb


  4.08  |  104 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti wireless gaming SteelSeries Arctis 7 2019 Edition, Alb
   
   
   
Lossless 2.4G Wireless

Arctis 7 utilizeaza conexiunea fara fir Arctis 2.4G pentru un sunet fara pierderi si frecvente ultra-joase, cu o distanta de operare de pana la 12 metri fara interferente. De asemenea, castile au o sensibilitate 98 dB.
   
   
Microfon bidirectional ClearCast

Recunoscut pe scara larga ca fiind cel mai bun microfon in jocuri, microfonul retractabil Arctic ClearCast ofera claritate de voce ca in studio si anularea zgomotului de fundal.
   
   
Calitate a sunetului Arctis premiata

Sunetul este avantajul dvs. competitiv datorita difuzoarelor de inalta calitate S1, concepute pentru a produce un sunet cu distorsiuni reduse, astfel incat sa auziti fiecare detaliu.
   
   
Invinge competitia

Cu 24 de ore de viata a bateriei, Arctis 7 se ridica la cele mai lungi sesiuni de jocuri fara a fi nevoie sa se opreasca si sa se incarce.
   
   
Casti DTS: X v2.0

Urmatoarea generatie de sunet surround, Casti DTS:X v2.0 va scufunda in actiune prin furnizarea de repere de spatiu incredibil de precise, fara sa se sune ca intr-un tunel. Pierde-te in joc, pe masura ce sunetul prinde viata in jurul tau.
   
 
Chat Dial
 
Imbinati echilibrul perfect al jocului si conversati prin chat fara a va lasa jocul cu ajutorul butonului tactil ChatMix de pe casca.