Casti gaming wireless Razer Kaira Pro, difuzoare TriForce Titanium, Microfon Cardioid, iluminare Chroma RGB, Bluetooth & wireless Xbox Series X|S fara adaptor


  4.67  |  957 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti gaming wireless Razer Kaira Pro, difuzoare TriForce Titanium, Microfon Cardioid, iluminare Chroma RGB, Bluetooth & wireless Xbox Series X|S fara adaptor 

 

 

 

TRIFORCE TITANIUM 50MM

Noul nostru design patentat permite inginerilor nostri sa regleze personalizat fiecare driver ca si cum ar fi trei - permitand replicarea individuala a frecventelor audio inalte, medii si joase pentru a oferi inalte mai bogate, sunet mai luminos si bas puternic. Aceste casti fara fir Xbox Series X | S includ si diafragme acoperite cu titan, oferind claritate oricarei voci pe care o auziti, astfel incat orice comunicare pe care o primiti sa fie intotdeauna clara si clara.

 

RAZER™ HYPERCLEAR SUPERCARDIOID MIC

Modelul de preluare a acestui microfon detasabil de 9,9 mm are o respingere mai mare a zgomotului din lateral si ofera o adevarata recreere a vocii dvs. datorita unui raspuns sensibil la frecventa joasa si a unei carcase deschise a microfonului proiectata pentru o obstructie minima.

 

SPUMA DE MEMORIE FLOWKNIT

Pentru a va mentine in forma maxima in timpul maratoanelor de joc, noua noastra tesatura respirabila minimizeaza transpiratia si caldura generata de contactul cu pielea, in timp ce densitatea imbunatatita a spumei ultra-moi reduce foarte mult forta de prindere a castilor.

 

 

PENTRU SERIA XBOX X | S

Jocuri de consola directe, cu latenta redusa, prin Xbox Wireless.

  

PENTRU DISPOZITIVELE MOBILE

Jocuri mobile fara probleme, convenabile prin Bluetooth 5.0 - optimizate pentru Xbox Game Pass.

  

MICROFON MOBIL DEDICAT

Ascuns in aceasta casca fara fir Xbox Series X | S este un al doilea microfon care functioneaza fara microfonul Razer ™ HyperClear Supercardioid - la indemana atunci cand trebuie sa vorbiti in timp ce faceti naveta, indiferent daca este vorba de jocuri mobile sau de a raspunde la apeluri.

  

WINDOWS SONIC

Experimentati un sunet surround real, care permite setului cu casca sa plaseze audio cu precizie precisa, sporind gradul de constientizare in joc pentru un avantaj competitiv si o experienta cu adevarat captivanta.

  

BUTON DE ASOCIERE EQ TOGGLE SI XBOX

Situat pe casca dreapta, tineti apasat butonul pentru a imperechea cu usurinta setul cu casca si apasati-l de doua ori pentru a parcurge 4 setari EQ - cum ar fi modul FPS care imbunatateste sunetul din joc, cum ar fi pasii inamicului, si modul Bass pentru a amplifica sunetele cu frecventa joasa.

  

CONFIGURARE AVANSATA

Obtineti sunetul exact asa cum doriti cu acces la optiuni de personalizare audio mai profunde, cum ar fi presetarile EQ personale, monitorizarea microfonului si multe altele.