Casti Gaming Wireless JBL Quantum 800, multiplatforma, Quantum Surround, ANC, Hi-Res Audio, Bluetooth, Microfon, Negru


  4.6  |  304 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti Gaming Wireless JBL Quantum 800, multiplatforma, Quantum Surround, ANC, Hi-Res Audio, Bluetooth, Microfon, Negru

 

JBL - Wikipedia

 

Ramaneti cu un pas inaintea concurentei. JBL Quantum 800 va ofera avantajul cu pozitionare audio spatiala precisa, 2.4GHz fara pierderi si capacitate duala fara fir Bluetooth, Anulare activa a zgomotului, confort cu spuma de memorie si autonomie de pana la 14 ore. Conceput pentru imersie totala, JBL QuantumSOUND Signature va ofera un adevarat avantaj audio in lupta. Microfonul ofera interactiuni clare multiplayer, cu un sistem de chat de joc certificat DISCORD, compatibil si cu TeamSpeak si multe altele. Un design ergonomic, cu perne din spuma invelita in piele, va asigura confortul ore intregi. Castile JBL Quantum 800 va ajuta sa va ridicati la un alt nivel, indiferent daca sunteti un profesionist experimentat sau nou in joc.

 

Precizie audio proiectata pentru gaming

Bucura-te de cea mai imersiva experienta de joc si cel mai precis sunet surround. JBL QuantumSURROUNDTM te pune in centrul actiunii si deasupra concurentei. De asemenea castile vin echipate cu DTS headphone:X v2.0. Disponibil exclusiv pe PC.

  

Avantajul JBL QuantumSOUND

De la cei mai usori pasi pana la cea mai puternica explozie, castile JBL Quantum 800 fac fiecare scena epica si fiecare gamer mai competitiv. Sunetul consacrat si driverele de 50mm livreaza cel mai realist soundscape ca tu sa ai un avantaj in fiecare meci.

  

Wireless pe 2.4GHz de calitate

Ridica-te pentru o gustare fara sa-ti scoti vreodata castile. Castile JBL Quantum 800 sunt echipate cu audio dual wireless si Bluetooth 5.0 de calitate pentru jocuri, fara pierderi, completate cu o durata de viata a bateriei de pana la 14 ore.

Dual wireless-equipped for lossless audio freedom*