Casti Gaming Wireless JBL Quantum 600, multiplatforma, Quantum Surround, Microfon, Negru


  4.91  |  90 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti Gaming Wireless JBL Quantum 600, multiplatforma, Quantum Surround, Microfon, Negru

 

JBL - Wikipedia

 

Conceput pentru imersiune si performanta, JBL Quantum 600 2.4GHz va ofera un avantaj clar asupra concurentei cu un sunet precis si captivant. Sunetul JBL QuantumSURROUND™ reproduce un mediu spatial mai larg si mai realist pe computerul dvs., astfel incat sa nu pierdeti niciodata detaliile. Microfonul cu focalizare vocala permite comunicarea clara cu ceilalti jucatori, in timp ce un cadran de echilibru audio-chat pentru joc certificat DISCORD va permite sa echilibrati cu usurinta nivelurile de chat si audio ale jocului. Pernele pentru urechi din spuma de memorie, invelite in piele, va asigura confortul, in timp ce durata de viata a bateriei de 14 ore (max) permite sesiuni de gaming fara fir, de lunga durata. Dominati-va adversarii si obtineti un avantaj audio clar cu JBL Quantum 600.

 

Traieste jocul cu JBL QuantumSURROUND™ si DTS

Bucurati-va de cea mai captivanta experienta a jocului cu sunet surround personalizat alimentat de software-ul pentru computer inclus JBL QuantumENGINE. JBL QuantumSURROUND ™ va pune in centrul celei mai atractive experiente, permitandu-va sa va ridicati jocul si sa triumfati asupra concurentei. De asemenea, echipate cu DTS headphone:X v2.0.

Live the game with JBL QuantumSURROUND™ and DTS
  

Avantajul JBL QuantumSOUND

Prin intermediul algoritmilor avansati, JBL QuantumSURROUND ™ simuleaza un sunet multi-canal uimitor pentru a crea un sunet spatial incredibil de realist pentru niveluri cinematografice de imersiune si un adevarat avantaj audio peste concurenta. De asemenea, echipat cu DTS headphone:X v2.0. Disponibil numai pe PC

Be at the center of the game with JBL QuantumSOUND Signature
  

Wireless pe 2.4GHz de calitate

Ridica-te pentru o gustare fara sa-ti scoti vreodata castile. JBL Quantum 600 este fara fir de 2.4GHz, fara pierderi de calitate pentru jocuri, cu o durata de viata maxima a bateriei de 14 ore.

Lossless 2.4GHz wireless headset