Casti gaming Turtle Beach Stealth 600X, Alb


  4.6  |  108 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti gaming Turtle Beach Stealth 600X, Alb
 
 
100% Wireless
Experimentati gaming-ul la un alt nivel, cu un chat ingame clar, fara interferente si 100% wirelss atunci cand va jucati pe Xbox One sau PC. Pentru a functiona pe PC este nevoie de un adaptor Xbox.
 
Sunet surround windows Sonic
Transformati sonorul stereo standard in sonor cu sunet surround virtual si imersati-va in jocuri, filme si melodii pe orice platforma. Windows Sonic de la Microsoft este special conceput pentru Xbox One, dar este compatibil si pe Windows 10.
 
Superhuman Hearing
Cu setarea sonora Superhuman Hearing™ exclusiva de la Turtle Beach, veti avea avantaje competitive pentru ca veti putea auzi toate sunetele subtile, dar care schimba jocul, cum ar fi pasii inamicilor care se apropie tiptil din spate, alti jucatori care isi reincarca arma pentru o ambuscada si vehicule in departare care se apropie cu intariri.
 
Micrifon flip-up
Microfonul renumit de inalta sensibilitate de la Turtle Beach are o forma nou-nouta si preia vocea clar si limpede pentru comenzi care sunt auzite intotdeauna clar si raspicat. In plus, poate fi ridicat in sus pentru trecerea pe silentios cand nu este folosit, incadrandu-se in designul castilor.
 
Autonomie de 15 ore a bateriei
Bateria reincarcabila incorporata ofera pana la 10 de ore de autonomie per incarcare ca sa fiti intotdeauna gata de joc.
 
Caracteristici:
  • Egalizator pentru Bass Boost, Signature Sound, Bass si Treble Boost si Vocal Boost.
  • Microfon reglabil din casti.