Casti gaming Turtle Beach Recon 70, multiplatforma, 3.5mm jack, Camo Green


  4.26  |  363 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti gaming Turtle Beach Recon 70, multiplatforma, 3.5mm jack, Camo Green

 

Construit pentru urmatoarea victorie, cea mai recenta realizare si multe altele este setul cu casca multiplatforma Turtle Beach® Recon 70 Green Camo. Dispunand de cel mai recent design usor si confortabil al setului de casti Turtle Beach pentru ore de joc, cu difuzoare de 40 mm de inalta calitate si perne din piele sintetica premium pentru urechi, care va permit sa auziti fiecare inaltime clara si scazuta in timp ce blocati zgomotul. Microfonul renumit de inalta sensibilitate al Turtle Beach, pentru a va asigura ca sunteti auziti in mod clar si usor, pana cand sunetul este mut. In cele din urma, conexiunea versatila de 3,5 mm o face perfecta pentru schimbul intre controlerele PlayStation si Xbox, Nintendo Switch, precum si dispozitivele mobile compatibile.

 

Microfon Flip-Up

Renumitul microfon cu sensibilitate ridicata al Turtle Beach va ridica vocea tare si clar pentru a va asigura ca comenzile sunt auzite intotdeauna. In plus, se indreapta spre Mute cand nu este utilizat si se integreaza in designul castii.

 

Turtle Beach product feature showcasing flip_up_mic.jpg
  

Difuzoare de inalta calitate, 40mm

Difuzoarele superioare pentru urechi de 40 mm ofera un sunet uimitor de joc, astfel incat sa auziti fiecare inaltime clara si scazuta.

 

Turtle Beach product feature showcasing 40mm.jpg
  

Compatibilitate multiplatform

Proiectat pentru Xbox One si Xbox Series X | S, PS4 Pro, PS4, PS5, Nintendo Switch si, de asemenea, functioneaza excelent cu dispozitivele mobile.

 

Turtle Beach product feature showcasing multiplatform.jpg
  

Usoare si confortabile

Designul usor al setului cu casca asigura un confort complet in timpul acelor sesiuni de joc de o ora, cu o banda de cap captusita si perne pentru urechi.

 
  

Perne premium pentru urechi

Pernele pentru urechi invelite din piele sintetica ofera un plus de confort, un raspuns imbunatatit la bas si o mai buna izolare a zgomotului.