Casti gaming Turtle Beach Elite Pro, Negru


  4.45  |  667 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti gaming Turtle Beach Elite Pro, Negru
 
 
Sunet surround DTS 7.1
Tehnologia DTS surround foloseste sunete 3D pentru a crea un canal unic 7.1 care nu te va dezamagi in sesiunile de gaming. Datorita castilor vei auzi sunetul exact unde trebuie, fata, spate, stanga, dreapta, deasupra sau dedesupt. Adopta o sonorizare de calitate cu Turtle Beach Elite Pro.
 
Prietenos cu ochelarii
Sistemul patentat ProSpecs pentru ochelari de la Turtle Beach are perne de urechi cu spuma dubla, cu spuma mai moale in sectiunea care se sprijina pe ochelari, atenuand presiunea si permitand jucatorilor cu ochelari sa se joace in confort.
 
Superhuman Hearing
Cu setarea sonora Superhuman Hearing exclusiva de la Turtle Beach, veti avea avantaje competitive pentru ca veti putea auzi toate sunetele subtile, dar care schimba jocul, cum ar fi pasii inamicilor care se apropie tiptil din spate, alti jucatori care isi reincarca arma pentru o ambuscada si vehicule in departare care se apropie cu intariri.
 
Drivere de 50 mm
Castile dispun de drivere mari, puternice Nanoclear de 50 mm, reglate pentru a oferi o paleta sonora vasta, precum si cea mai clara conversatie de echipa prin intermediul sunetului, cu mai putina distorsiune.
 
Microfon profesional de gaming cu tehnologia Truespeak
Comunicarea in echipa este cruciala in gaming. Punctele sunt castigate si meciurile pierdute cu o singura comanda neauzita. Microfonul clar de la Elite Atlas cu tehnologia TruSpeak este acolo pentru a va asigura ca vocea dumneavoastra este intotdeauna auzita cu tare si clar.