Casti gaming Trust GXT460 Varzz, iluminare albastru, Jack3.5mm&USB, Negru


  4.37  |  469 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti gaming Trust GXT460 Varzz, iluminare albastru, Jack3.5mm&USB, Negru

 

 

O noua experienta a sunetului 

Aducand cele mai bune experiente de sunet, confort si lumina, GXT 460 Varzz face jocurile mult mai interesante. Impreuna cu gama sa de functii de neratat, aceste casti de jocuri va vor duce experienta de joc la nivelul urmator.

 

Sunet puternic 

Oferiti jocului dvs. o baza solida de sunet cu driverele 50 mm, cu un sunet excelent. Un sunet bogat si puternic face ca sesiunile de jocuri sa fie mai captivante, in timp ce comunicarea clara cristalina aduce multe victorii.

 

Coloreaza-l! 

Varzz este sigur ca va aduce un plus atragator la setarile dvs. de jocuri. Cu cercurile sale de lumina albastra pe partile laterale ale castilor si pe microfon, puteti sa luminati camera si sa va luminati experienta de joc.

 

Sunteti in Control 

Aveti sunetul, aveti lumina si acum aveti nevoie de control functional. Avem un lucru sau doua pentru asta. Cum ar fi o banda reglabila din metal armat si o telecomanda in linie cu control al volumului si mutarea microfonului. Adaugati la acesta un cablu impletit foarte lung si veti avea cateva specificatii cu adevarat utile care fac din Varzz o casca de joc extrem de functionala.

 

Confortul este cheia 

Intrati in joc si uitati de orice altceva - Castile iluminate GXT 460 Varzz sunt construite pentru a fi confortabile ore in sir. Earcups-urile sale pentru urechi sunt mari si moi si se vor potrivi capului tau ca o manusa - chiar si atunci cand o ora devine o noapte intreaga.