Casti gaming Trust GXT 444 Wayman Pro, Negru


  4.31  |  673 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti gaming Trust GXT 444 Wayman Pro, Negru
 
 
Casti pentru gaming profesionale izolatoare fonic si cu microfon premium.
Aprobate de Esports
Imaginati-va ca sunteti in centrul scenei, multimea va inveseleste: acesta este timpul dumneavoastra pentru a straluci. Indiferent daca preferati jocurile pe computer, laptop, consola sau telefonul dumneavoastra, GXT 444 Wayman va oferi o experienta de sunet de calitate eSport, indiferent de etapa dumneavoastra.
 
Izolare fonica
Pentru a va concentra pe provocarea din fata dumneavoastra, castile Wayman Pro Esports vin cu ear pads-uri complet izolatoare de zgomot. Nu veti fi distras de imprejurimile voastre, ci doar sa ascultati sunetele care provin de la puternicele difuzoare de 50 mm.
 
Setul de casti ultra-confortabile
Datorita garniturilor sale inclinate si a benzii reglabile, castile Wayman se potrivesc fiecarui jucator. Designul sau usor si ear pads-urile moi din piele moale, va permit sa purtati castile fara niciun fel de disconfort in timpul sesiunilor lungi de joc. Pregateste-te sa-ti arati abilitatile!
 
Microfon extrem de sensibil
Wayman vine cu un microfon unidirectional extrem de sensibil, cu filtru pop pentru comunicatii limpede cu colegii de echipa. Discutati despre strategia dumneavoastra si duceti-va echipa la victorie.
   

Optiuni de conectivitate versatila
Setul de casti este proiectat pentru utilizarea multiplatform. Conectati cablul de 1m in controller-ul de joc, sau extindeti-l cu usurinta cu cablul de extensie de 1m pentru a fi utilizat cu computerul si pentru a auzi sunete extraordinare in joc. Telecomanda in linie va permite sa reglati volumul si sa mutati microfonul atunci cand nu doriti sa fiti auzit.