Casti gaming SteelSeries Arctis Pro & GameDac, Hi-Res, Negru


  4.35  |  921 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti gaming SteelSeries Arctis Pro + GameDac, negru



Audio de inalta fidelitate pentru jocuri
Fiecare componenta a sistemului audio Arctic Pro + GameDAC Hi-Res este proiectata cu meticulozitate pentru a mentine un sunet original, puternic, de la iesire digitala PS4 sau PC pana la urechi.



Hi-Res Audio Certified
Arctis Pro + GameDAC este primul sistem audio complet pentru jocuri care primeste certificarea Hi-Res Audio.
Experimentati calitatea impresionanta a fisierelor WAV, FLAC si DSD fara pierderi, care pot fi transmise de la surse Hi-Res, cum ar fi TIDAL, si pot fi pregatite in viitor pentru jocuri audio de inalta rezolutie, cu suportul nativ 96 kHz, 24 de biti de la GameDAC.



Performanta digitala
Arctis Pro + GameDAC contine legendarul ESS Saber 9018 Reference DAC, venerat pentru calitatea audio de neegalat cu 121 dB dinamic si -115 dB THD + N.
Acest lucru face ca sunetul basului sa devina mai strans, efectele sonore individuale sa fie mai distincte, iar semnalele pozitionale sa fie precise.



Optimizat pentru Hi-Res Audio
 Modulul Hi-Res simplifica optiunile disponibile pentru a focaliza toata puterea asupra obtinerii celei mai bune calitati audio posibile.



Material textil inspirat din atletism



Componente usoare din otel si aluminiu



Material textil premium



Ascultati totul cu difuzoare de inalta rezolutie
Este echipat cu difuzoare premium, cu magneti neodymi de inalta densitate, care reproduc audio-ul Hi-Res la 40.000 Hz, aproape dublu fata de cestile standard.



ClearCast microfon bidirectional
Recunoscut pe scara larga ca cel mai bun pentru jocuri, microfonul Arctic ClearCast ofera claritatea vocii in studio si anularea zgomotului de fundal.



Pe primul rand in jocuri
Urmatoarea generatie de sunet surround renumit DTS, X v2.0 va scufunda in actiune prin furnizarea de repere pozitive incredibil de precise. Pierde-te in joc, pe masura ce sunetul va inconjoara.