Casti gaming Sennheiser GSP 600, Multiplatforma, Negru


  4.86  |  979 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti gaming Sennheiser GSP 600, Multiplatforma, Negru
 
 
Concepute pentru jocuri
Esti un gamer impatimit si cauti o metoda de imbunatatore a performantelor? Sunetul detaliat te va ajuta sa anticipezi fiecare miscare cu un simt al realitatii fara precedent. Basul adanc adauga impact dar nu denatureaza sunetul si experienta oferita.
 
Confort  superior
Pentru sesiunile lungi in care nu vrei sa inchizi calculatorul si sa joci in continuare jocul preferat, GSP 600 asigura un confort fara precedent prin ergonomia superioara si materialele de calitate utilizate in constructia acestor casti.
 
Adaptarea headbandului pentru potrivirea perfecta
Echipate cu un sistem inovativ de ajustare a dimensiuniilor si un mecanism de balamale metalice pentru o adaptare sporita pe mai multe forme, aceste casti pot fi purtate de oricine.
 
Comunicare extrem de clara
Pentru a putea comunica eficient cu toti coechipierii si pentru o discutie fara intreruperi si neintelegeri, GSP 600 are echipat un microfon de calitate broadcast, cu functie de reducere a zgomotului si inca o functie ce elimina sunetele respiratiei pe timpul jocului. Pentru a pune pe mut microfonul, pur si simplu trebuie ridicati bratul cu microfon in pozitie verticala.