Casti gaming Roccat Khan Pro, Negru


  4.81  |  168 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti gaming Roccat Khan Pro, Negru


 
ROCCAT® Khan Pro

Esti gata de lupta cand stai fata in fata cu adversarii tai. Poti simti pasiunea, pe masura ce multimea iti rosteste numele. Khan Pro sunt contruite pentru a fi confortabile si durabile indiferent de timpul petrectut cu acestea.



Sunet de inalta calitate
Khan Pro pune cu adevarat un nou standard industrial. Este prima pereche de casti compatibila cu Hi-Res Audio si ofera functii speciale mids & minus, astfel incat sa puteti localiza cu usurinta locatiile adversarului. Driverele elimina intarzierea si zgomotul, iar anularea zgomotului pasiv inseamna ca functioneaza excelent chiar si in medii zgomotoase.
   
Confort si durabilitate
Khan Pro nu sacrifica nimic in ceea ce priveste calitatea audio si durabilitatea, in ciuda greutatii sale de 230g - de departe cea mai usoara din aceasta zona. Cuple sunt proiectate in functie de pozitia si forma naturala a urechii avand spuma cu memorie ce asigura un confort total.
   
Comenzi rapide
Pe langa calitatile sale de sunet si confort, viteza la care poate fi controlata evidentiaza caracterul adecvat pentru jocurile de tip competitiv. Controalele volumului sunt regasite pe casca pentru un acces rapid, precum si un buton special de dezactivare automata a microfonului Real-Voice, atunci cand sunt pliate.
   
Constructie robusta
Khan Pro are un design robust, cu racorduri ajustabile din otel inoxidabil pentru o potrivire optima. Balamalele sale solide il separa de concurenta sa slaba; rotative cu o miscare de 95 °, asigura o potrivire perfecta pentru toata lumea.