Casti gaming Redragon Zeus 2, surround 7.1 virtual, difuzoare 53mm, USB & Jack 3.5mm, Negru


  4.18  |  897 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti gaming Redragon Zeus 2, surround 7.1 virtual, difuzoare 53mm, USB & Jack 3.5mm, Negru

 

 

Fii real si original

Bucurati-va de o calitate reala a sunetului clar si fara pierderi cu tehnologia surround 7.1. Driverele de 53 mm ofera o gama de frecventa mai larga, campuri sonore mai bogate, definitie mai mare si sunet de fidelitate extrema.

 

Purtare confortabila invizibila

Banda de sustinere cu reglare libera, cu un cadru din otel usor si durabil, va va elibera capul. Cea mai fina piele cu umplutura de spuma cu memorie premium permite urechilor sa respire si le mentine uscate si reci. Nu va faceti griji dupa ore de purtare.

 

Microfon high end

Nu puteti auzi doar un sunet fara pierderi, ci si sa-l scoateti in evidenta. Microfonul detasabil cu anulare a zgomotului va va oferi cu siguranta cea mai minunata comunicare dintre coechipieri sau prieteni.

 

Totul in control

Redragon H510 se mandreste cu control independent al liniei, cu volum de sunet +/-, pornit / oprit si microfon pornit / oprit. Toate setarile pot fi ajustate cu o singura mana pentru a satisface diferite nevoi in orice situatie.

 

Stil pe toate platformele

Cu cutie de control USB incorporata cu cablu impletit de 3,5 mm si intrare jack de 3,5 mm, stilul dvs. poate fi afisat pe orice platforma pe care o utilizati, sunt disponibile atat dispozitive PC, PS4 / 3, Xbox One, Nintendo Switch si smartphone.