Casti gaming Razer Kraken 2019 Kitty Edition, multiplatforma, Negru


  4.83  |  442 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti gaming Razer Kraken 2019 Kitty Edition, multiplatforma, Negru
 
 
FACTORUL "MIAU"

Creati un look de joc purrrfect cu propriul stil kitty killer. Exprima-ti propria personalitate si pasiunea unica in cel mai colorat mod imaginabil cu Razer Kraken Kitty Edition - un set de casti de jocuri USB cu iluminare extrem de personalizabila pentru fiecare nuanta de minunat.
 
 
Urechi de pisicuta si earcups cu Razer Chroma

Cu 16,8 milioane de culori si o suita de efecte de iluminare, posibilitatile de stil sunt interminabile cu semnatura noastra de iluminare RGB. Capabil sa se lumineze independent unul de celalalt, earcup-urile pentru casti de joc si urechile de pisicuta pot fi personalizate pe placul inimii tale, pentru o gama de aspecte care sa se potriveasca cu fiecare ocazie.
 
   
MODUL COSPLAY

Iluminatul Razer Chroma de pe aceasta casca de jocuri USB poate fi activat atunci cand este conectat la o sursa de energie, permitandu-ti sa raspandesti farmecul oriunde te-ai afla.
 
 
Microfon ANC

Suna cat de bine arati si impinge o comunicare cristalina cu un microfon retractabil, de inalta calitate, capabil sa ajusteze pentru a bloca toate zgomotele de fundal.
 

 
THX SPATIAL AUDIO

Experimenteaza un sunet mai precis, pozitional si o imersiune mai mare in jocuri, muzica si videoclipuri.
* Disponibil doar pe Windows 10 64 biti
   
PERNE URECHI RACITE CU GEL

Reduce acumularea de caldura in timpul sesiunilor de joc intense, oferind confortul de care ai nevoie pentru a ramane in forma maxima in joc.
   
CONSTRUCTIE USOARA SI DURABILA

Fiind atat flexibil cat si dur, cadrul sau din aluminiu bauxit este bine echipat pentru a face fata rigorilor sesiunilor lungi de joc.