Casti gaming Natec Genesis Argon 570


  4.36  |  693 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti gaming Natec Genesis Argon 570


 
AURA PERFECTA
Personalizarile individuale cu iluminare din spate ofera pana la 16,8 milioane de culori RGB de la care puteti alege cu unic efect, toate personalizabile de la comandamentul lui OMEN.

TU SI JOCUL
Puterea si calitatea corespunzatoare a sunetului sunt furnizate de traductori de 40 mm si de o raza de frecventa de 20-20 000 Hz. In plus, castile sunt numai nu doar sunt confortabile, ci si izolate fonic.

MICROFON
Castile de gaming nu pot functiona fara microfon. Argon 570 este echipat cu un microfon sensibil, detasabil, ce reduce zgomotul. In acest fel, playerul poate fi auzit cu voce tare si clara, cuvintele nu sunt distorsionate sau infundate de zgomotele de fundal.

COOPERAREA ESTE CHEIE
Dispozitivul este echipat cu un conector standard de 4 pini de 3,5 mm. Pentru a extinde numarul de dispozitive compatibile cu castile Argon 570, includ de asemenea, un cablu de conversie pentru mini-jack de 3,5, astfel incat utilizatorii sa nu fie ingrijorati daca vor putea conecta la laptop sau PC.

PREGATIT DE TURNEU
Argon 570 este extrem de usor si confortabil ca urmare a utilizarii magnetilor de neodim. Pe de alta parte, castile sunt extrem de rezistente la deteriorari. Toate acestea fac din Argon 570 un set de casti ideale care sa insoteasca competitia turneelor.