Casti gaming MSI DS502, Negru


  4.79  |  704 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti gaming MSI DS502, Negru



Doua difuzoare mari de 40mm pentru redare audio de calitate. Difuzoarele ofera detalii la frecvente inalte, medii si joase.
   
Banda de sustinere ajustabila si usoara. Banda reglabila si castile de pe urechi se pot regla complet pentru a asigura o potrivire perfecta de fiecare data.
   
Reducerea zgomotului de fundal este imbunatatit, castile de dimensiuni mari ofera o izolare mai buna a sunetului si sunt mai confortabile. Va puteti concentra complet asupra jocului.
   
Sistem puternic de vibratii. Acesta ofera o experienta optima in jocuri si continut audio.
   
Microfonul omnidirectional reglabil ofera o comunicare perfecta - reproducere audio curata, cu sunete naturale, echilibrate.
   
Acces rapid la microfon si volum.
   
Sunet virtual 7.1. Pozitionarea virtuala a difuzoarelor in aplicatia MSI va permite sa reglati cu usurinta cel mai bun camp sonor.
   
Puteti alege din 27 de efecte audio. Acestea pot fi folosite pentru a imita diferite medii realiste de ascultare. Dimensiunea mediului poate fi personalizata intre mic, mediu, mare.
   
Egalizator software pe 10 benzi si 12 moduri presetate. Intreaga banda audio este impartita in 10 benzi cu frecvente diferite.