Casti Gaming JBL Quantum ONE, multiplatforma, Quantumsphere 360, Head Tracking, ANC, 3.5mm, USB, Microfon, Negru


  4.63  |  138 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti Gaming JBL Quantum ONE, multiplatforma, Quantumsphere 360, Head Tracking, ANC, 3.5mm, USB, Microfon, Negru

 

JBL - Wikipedia

 

 

Faceti-va jocul epic. JBL Quantum ONE va ofera un sunet de nivel profesional, cu surround spatial JBL QuantumSPHERE 360™ imbunatatit cu urmarirea capului si Anulare zgomot activa reglata pentru jocuri. Conceput pentru o pozitionare audio precisa, JBL QuantumSOUND Signature ofera o curba de sunet captivanta prin drivere de 50 mm certificate Hi-Res. Microfonul detasabil cu focalizare vocala ofera interactiuni clare multiplayer cu suprimarea zgomotului, functii de mut si un cadran de echilibru Game-Chat certificat DISCORD. Un design usor si ergonomic va mentine confortabil in timp ce software-ul pentru computer, JBL QuantumENGINE permite optiuni de personalizare puternice si profiluri de utilizator. Castile JBL Quantum ONE reprezinta avangarda absoluta in audio pentru cel mai profund nivel de realism virtual de pe computer.

 

Obtine avantajul profesionistilor cu tehnologia JBL QuantumSPHERE 360™ de head tracking

JBL QuantumSPHERE 360 ™ va ofera pozitionare audio 3D la nivel profesional pe computer. Calibrarea personalizata a algoritmului JBL cu senzorul integrat de urmarire a capului si microfonul de tip pachet este construita exclusiv pentru JBL Quantum ONE, oferind gamerilor de PC o pozitionare audio de precizie de ultima generatie si un peisaj sonor fix, independent, imbunatatindu-ti instinctele naturale. JBL Quantum ONE este, de asemenea, echipat cu DTS Headphone X: v2.0.

Get the professional edge with head-tracking enhanced JBL QuantumSPHERE 360™
  

Fii in centrul actiunii cu sunetul Hi-Res JBL QuantumSOUND Signature

De la cele mai mici pasi pana la cea mai puternica explozie, JBL QuantumSOUND Signature face fiecare scena epica si fiecare gamer mai competitiv. Driverele de neodim de 50 mm certificate Hi-Res ofera o curba de sunet captivanta acordata de audiologii JBL si conceputa special pentru jocuri. Semnatura noastra audio creeaza cel mai realist peisaj sonor pentru un avantaj competitiv in orice lupta.

Be at the center of the game with Hi-Res certified JBL QuantumSOUND Signature