Casti gaming in-ear ASUS ROG Cetra, iluminare LED, anularea activa a zgomotului (ANC), difuzoare ASUS Essence 10.8mm, compatibile multiplatforma, USB-C, Negru


  4.19  |  997 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti gaming in-ear ASUS ROG Cetra, iluminare LED, anularea activa a zgomotului (ANC), difuzoare ASUS Essence 10.8mm, compatibile multiplatforma, USB-C, Negru 

 

 

Casti gaming in-ear ASUS ROG Cetra cu Anularea Activa a Zgomotului (ANC), difuzoare ASUS Essence de 10 mm si conector USB-C pentru PC, mobil si Nintendo Switch

  • Tehnologia Active Noise Cancellation elimina zgomotul ambiental pentru experiente de gaming captivante, oriunde te-ai afla.
  • Difuzoarele mari ASUS Essence de 10 mm redau un bass incredibil de puternic si sunet optimizat pentru jocuri.
  • Modul Ambient permite trecerea sunetelor din lumea exterioara pentru acele momente cand ai nevoie sa auzi ce se intampla in jurul tau.
  • Un design ergonomic, trei marimi ale dopurilor si ale suportilor de fixare, plus o pereche suplimentara de dopuri de spuma asigura fixarea sigura si confortabila.
  • Conectorul USB-C ofera suport multiplatforma pentru telefoane mobile, PC-uri, Mac si Nintendo Switch.

 

Ridica-te deasupra zgomotului

ROG Cetra sunt casti intra-auriculare de gaming cu USB-C, care suporta multiple platforme, inclusiv telefoane mobile, PC, Mac si Nintendo Switch. Echipate cu tehnologia Active Noise Cancellation (ANC) si modul inovator Ambient, ROG Cetra permit o imersiune deplina in jocuri, muzica sau alta media fara vreo distragere a atentiei, avand si abilitatea de a permite instantaneu patrunderea sunetelor din lumea exterioara, atunci cand este nevoie. Difuzoarele de 10 mm ASUS Essence redau o coloana sonora optimizata pentru jocuri si basi puternici, iar o selectie de trei dopuri si agatatoare de silicon, plus o pereche de dopuri din spuma, iti permit sa obtii o fixare perfecta, care este confortabila si sigura.

 

Lasa-te captivat de joc

Scapa de zgomotele orasului cu tehnologia de Anulare Activa a Zgomotului, dezvoltata impreuna cu Sony si obtine o imersiune deplina in jocurile tale. ROG Cetra blocheaza zgomotele nedorite si ofera o experienta audio mai naturala, cu o redare mai buna a inaltelor si o gama mai larga si fara distorsiuni a frecventelor scazute. Cu o redare naturala a sunetului si o auditie fara niciun deranj in orice mediu, vei experimenta un nou nivel al jocurilor mobile si al redarii continutului de divertisment.

 

Modul Ambient

Modul Ambient opreste instantaneu anularea zgomotelor si iti permite sa auzi sunetele din lumea exterioara fara sa scoti castile din urechi. Activata usor, cu o apasare de buton pe controlerul de pe fir, functia este perfecta pentru acele momente cand trebuie sa fii atent la mediul inconjurator, cum ar fi atunci cand traversezi o strada sau asculti un anunt privind poarta de imbarcare pe aeroport.

 

Difuzoare mari ASUS Essence de 10 mm

Proiectate cu un raspuns in frecventa larg de 20 – 40 kHz, difuzoarele de 10 mm ASUS Essence ofera basi incredibil de puternici si o coloana sonora optimizata pentru jocuri, astfel incat sa te poti bucura de o experienta audio captivanta si detaliata.

 

Fixare confortabila si sigura

Gratie designului ergonomic al ROG Cetra, vei obtine o fixare confortabila si sigura a castilor in urechi si o izolare sonora sporita. Forma dopurilor este usor inclinata in fata, pentru a se potrivi mai bine cu forma urechilor umane si vine cu un mic bumb la baza, pentru ca dopurile sa se fixeze mai bine in ureche.

 

Nu doar pentru telefoane mobile

ROG Cetra sunt echipate cu un conector USB-C pentru o larga compatibilitate cu telefoane mobile, PC-uri, Mac-uri si Nintendo Switch.

 

Control instantaneu la indemana

ROG Cetra vin cu controale foarte comode pe fir pentru ajustarea volumului, redare/pauza si activarea modurilor ANC si Ambient.

1. Volum sus

2. Redare / Pauza

3. Volum jos

4. Mod ANC / Mod Ambient

 

Carcasa de transport inclusa

ROG Cetra vin la pachet cu o carcasa de transport compacta, pentru stocarea mai buna a castilor, dopurilor si agatatoarelor tale. Sunt incluse trei dimensiuni ale dopurilor si agatatoarelor de silicon, precum si o pereche suplimentara de dopuri din spuma, pentru a te putea bucura de o fixare confortabila si sigura a castilor.

 

Iluminare stilata

Logo-ul ROG rosu de pe fiecare casca straluceste cu un efect subtil de iluminare, adaugand o nota de stil si afisandu-ti reputatia de gamer.

 

Armoury II

Software-ul Armoury II ofera control extins si o interfata intuitiva, pentru ca tu sa poti regla usor ROG Cetra pentru a reda sunetul asa cum iti doresti. Preia controlul deplin al experientei tale audio, de la egalizator (EQ) la echilibrarea sunetului pentru sisteme de boxe 7.1; creeaza si aplica cu usurinta profiluri audio pentru diverse tipuri de jocuri si scenarii de utilizare, cum ar fi jocurile FPS sau cele de curse.